Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
10:26

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Місцем проведення дніпропетровського обласного фестивалю „Музичний калейдоскоп” визначено Дніпродзержинськ

З 15 по 17 березня в Дніпродзержинському музичному училищі проходитиме дніпропетровський обласний фестиваль „Музичний калейдоскоп”. Про це інформагентству „Придніпров’я” повідомила директор училища Ірина Великодна.

„Традиційно фестиваль „Музичний калейдоскоп” серед юних музикантів проводиться на Дніпропетровщині за сприянням Управління культури облдержадміністрації з 2000 року. На сцені училища фестиваль прийматиме цього року близько 300 учасників з Дніпропетровського, Криворізького та Дніпродзержинського регіонів і визначить переможців у п’яти номінаціях: фортепіано, струнні, духові, народні інструменти та художній і естрадний вокал”, — повідомила Ірина Великодна.

За її словами, урочисте відкриття фестивалю відбудеться 14 березня.

Довідка: Дніпродзержинське музичне училище засноване у 1967 році, на його базі працює музичний ліцей і музична школа, навчання проходять 250 учнів. Училище бере участь у проекті львівського скрипаля Остапа Шутко, приймаючі на своїй сцені відомих зарубіжних виконавців.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Любим В.Самойлов  (03.03.06 12:53): Молодец Великодная, всего сама добилась. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте