Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
10:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Для Дніпропетровська залишається актуальним питання охорони пам'ятників архітектури

Для Дніпропетровська залишається актуальним питання охорони пам'ятників архітектури. Про це повідомив головний архітектор області Ігор Соколов на форумі архітекторів та будівних компаній Дніпропетровської області, який проходив 2 березня 2006 року в рамках всеукраїнської виставки будівництва та архітектури «Фасад».

За інформацією Ігоря Соколова, у Кабінеті Міністрів України створюється всеукраїнський реєстр пам'ятників архітектури, і дуже важливо, щоб у нього були внесені дніпропетровські об'єкти.

«Не всі розуміють, наскільки важливо охороняти та реставрувати пам'ятники архітектури і наскільки важливо створити реєстр охоронюваних зон в області, провести паспортизацію об'єктів. Тільки в обласному центрі ведеться робота з оформлення документації», — зазначив Ігор Соколов.

За його словами, у 2003 році на розгляд об'єктів як пам'ятників архітектури в області було представлено 33 будови, у 2004 — 50, у 2005 — 161 (з яких у Дніпропетровську — 144, у Кривому Розі — 7, у Павлограді та Нікополі — по 5).
Gorod.dp.ua на Facebook.


Юрий  (06.03.06 16:30): Сохранят ли типографию по Серова? Ответить | С цитатой
RA  (03.03.06 15:00): Скоро охранять будет нечего. Все памятники архитекрутры в Днепропетроске уничтожаются УДАРНЫМИ темпами. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте