Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
10:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Верховна Рада заборонила приватизацію державного пакету акцій Нікопольського заводу феросплавів

Верховна Рада України (ВРУ) заборонила приватизацію 50%+1 акція ВАТ «Нікопольський завод феросплавів» (Дніпропетровська область) протягом 2006-2007 років. Інформацію про це розміщено на офіційному сайті ВРУ.

За прийняття нової редакції законопроекту №9041 «Про внесення змін в закон «Про перелік об’єктів державної власності, що не підлягають приватизації» проголосував 271 депутат при необхідних 226 голосах.

Як стало відомо, за пропозицію Президента України відхилити цей законопроект проголосували 42 депутати, за подолання президентського вето — 241 депутат.

Законопроект запропонував народний депутат України від фракції Соціалістичної партії України Микола Садовий.

Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», 9 лютого ВРУ прийняла законопроект про заборону приватизації державного пакету акції НЗФ, однак Президент України Віктор Ющенко наклав вето на цей закон.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Crack  (18.03.06 11:49): Согласен, бабки Коломойский влил в "померанчевых" немало, теперь себе откат организует Ответить | С цитатой
Оушен  (17.03.06 16:11): А ведь алгоритм простой. Под лозунгом "Все народу" назначить директором человека из под Привата... И сразу все сырье втридорого у того же Привата будут покупать. И ничего не надо в собственность приобретать и выкупать. Коломойский революцию уже отбил.. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте