Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
10:26

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

З 28-го березня «Дніпрообленерго» має намір припинити подачу електроенергії найбільшим водопостачальним підприємствам Дніпропетровщини

З 28-го березня ВАТ «Енергопостачальна компанія «Дніпрообленерго» (ВАТ «Дніпрообленерго») має намір припинити подачу електроенергії водопостачальним підприємствам Дніпропетровської області. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в прес-службі ВАТ «Дніпрообленерго».

Як повідомили в прес-службі, компанія «змушена вдатися до цього крайнього заходу» у зв'язку з погіршенням розрахунків за споживану електроенергію. За інформацією прес-служби, наразі частина найбільших водопостачальних підприємств області «фактично здійснює господарську діяльність за рахунок ВАТ «Дніпрообленерго», тому «у компанії на сьогодні немає іншого виходу, як обмежити електроспоживання».

Як повідомили в прес-службі, до переліку підприємств, які будуть знеструмлені 28-го березня, увійшли Державне виробниче підприємство «Кривбаспромводопостачання», що має загальний борг понад 170 млн грн., Управління Аульского районного водопровідного господарства Комунального підприємства «Облводоканал», що має заборгованість понад 194 млн грн і цього року взагалі не розраховувалося за електроенергію, Державне міжрегіональне підприємство водно-каналізаційного господарства «Дніпро — Західний Донбас», загальний борг якого перевищує 42 млн грн.

За даними прес-служби, 29-го березня електропостачання будуть позбавлені також Державне підприємство «Управління Софіївських групових водоводів», Міське комунальне виробниче підприємство «Дніпроводоканал», Перещепинська та Солонянська ділянки Комунального підприємства «Облводоканал» та інші.

Як запевнили в прес-службі, ВАТ «Дніпрообленерго» всі відключення й обмеження електроспоживання підприємств комунальної сфери провадило й буде провадити у строгій відповідності до вимог нормативних актів, а саме ч.2 ст. 24 Закону України «Про електроенергетику», 7.2, 7.5 Правил користування електричною енергією — при наявності затвердженого у встановленому порядку акту технологічної, аварійної й екологічної броні — до рівня екологічної броні. Водночас за відсутності екологічної броні електропостачання підприємствам-боржникам буде припинено повністю.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Сергей  (20.03.06 10:52): Насколько я понимаю, у нас демократическое, правовое государство, а не какая-то анархия, поэтому вопросы уплаты долгов энергетики и водоканал должны решать именно там, а не возле рубильника. И нечего будоражить народ и считать нас быдлом. Мы платим деньги за воду и за электроэнергию, поэтому, будьте добры, предоставьте их нам в полном объёме, а отношения между собой выясняйте в суде или на "стрелке" в зависимости от того, что вам ближе по духу. Мне почему-то кажется, что именно второе. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте