Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
03:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Під будівлею міської ради триває акція протесту проти надання російській мові статусу регіональної

Під будівлею міської ради триває акція протесту проти надання російській мові статусу регіональної
Під будівлею Дніпропетровської міської ради шосту добу поспіль триває акція протесту проти рішення депутатського корпусу від 24-го травня щодо надання російській мові статусу регіональної на території міста.

Як стало відомо інформагентству «Придніпров’я», наразі під міськрадою розбито 9 наметів, у тому числі два — агітаційні.

За словами одного з активістів наметового містечка, представника місцевого осередку Блоку Юлії Тимошенко Романа Сердюка, зараз в акції протесту беруть участь до ста людей, вночі — постійно чергує 10-20.

«За час роботи наметового містечка провокацій не було поки що. Підходять не зовсім здорові люди, які, так би мовити, майже кидаються вишкрябувати нам очі, але ми їх вгамовуємо, заспокоюємо, нормально спілкуємося. Це — люди, котрі мають прямо протилежну точку зору, але не можуть її аргументувати», — зазначив Роман Сердюк.

За його інформацією, акція протесту проти рішення міськради у Дніпропетровську триватиме доти, доки суд не скасує його у законному порядку — розгляд справи за поданням прокуратури, як він повідомив, 29-го травня має відбутися у Бабушкінському районному суді м. Дніпропетровська.

«Згортати наметове містечко ми будемо тільки тоді, коли побачимо документ про скасування рішення міськради. Цього документа немає, адже тільки сьогодні суд має розглянути цю справу. Зараз координатор нашого наметового містечка перебуває на оперативці в суді, він нас поінформує про рішення суду», — повідомив активіст БЮТ.

Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», 24 травня близько 1000 людей пікетували будівлю Дніпропетровської міської ради, де на другій сесії Дніпропетровська міська рада ухвалила рішення про надання російській мові статусу регіональної на території міста. За це рішення проголосували 77 депутатів, проти — 20, 10 депутатів — утрималися.

У пікетуванні взяли участь представники восьми політичних партій національно-демократичної спрямованості.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Artem  (29.06.06 15:24): краще ті депутати вирішили питання з водою, шоб її не відключали влітку. а то займаються всякою єрундой!!! типу російську мову хтось у нас забороняє - це ж абсурд, панове! Ответить | С цитатой
А.Бондаренко  (02.06.06 23:21): Ніхто не посягає на російську, і , в тому числі, мови національних меншин.От уявімо, ви усе життя витратили на створення власної фірми....тут ураз з"являється постороння людина й ламає мрію вашого життя, в данному нам випадку - Мрію Цілого Народу!Ми захищаємо це як пооект на нашій території і для нас.Ви ж захищайте інше(ваші традиції, мову.....зокрема російську - в Росії, і тільки в нцій захищайте, ми повинні збудувати на території України-__Вільну.Велику.Красиву.Багату.Мужню.Цивілізовану й Інтелігентну ДЕРЖАВУ, чому ви заважаєте????? Ответить | С цитатой
Сати  (01.06.06 17:18): Ты бы за эти дни выучил украинский и никаких вопросов не возникалобы. А то тут интелектульный уровень русскоязычных позорить только способен. Ответить | С цитатой
Les  (01.06.06 15:54): Московитам ніколи не керувати цією країною!
А це рішення є незаконним, протиправним і не має жодної юридичної ваги. А депутати проявили своє дикунство, небажання працювати у дійсному правовому полі. Кому потрібно це рішення? Це, скажете, не популізм? Вас, російськомовних, хтось утискає? Не можете, бідненькі російською спокійно розмовляти? Ідіотизм!
Ответить | С цитатой
Сати  (30.05.06 17:44): мамай: вот именно - ющенко - это ваш президент, президент оранжевой кучки Ответить | С цитатой
просто_угар  (30.05.06 17:42): Мамай (30.05.2006):
ты б рыльце прикрыл на форуме все звиздеть умеют..:)
Ответить | С цитатой
Мамай  (30.05.06 17:41): Ющенко - наш президент!!!
Тільки жорсткіше треба йому бути ;)
Ответить | С цитатой
Мамай  (30.05.06 17:34): О! А де анектод про прокурорів???
І де рядок про москалів?
АДМІН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ответить | С цитатой
Мамай  (30.05.06 17:31): Ідея кажеш є?
А нічого що ти говориш про неповнолітних дітей?
Напийся, збери своїх "братанов" та йди огрібати сам. Заразом пізнаєш що таке УНСОвський вишкіл :) Свого часу ці хлопці "Беркут" виносили:)))))))))
Ответить | С цитатой
Мамай  (30.05.06 17:17): Ха ха ха
Починаєм організовано сміятися:-/

Батько Бандера знов до нас прийде
В бій за Україну він нас поведе
Україна буде вільна
Буде ненька самостійна!!!
Ответить | С цитатой
1 2 3
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте