Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
14:01

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Майже 188 тисяч гривень повернуто 2009 року мешканцям міста за неякісні товари та послуги

Майже 188 тисяч гривень повернуто 2009 року мешканцям міста за неякісні товари та послуги
emod.ru
Про це повідомили в управлінні з питань захисту прав споживачів Дніпропетровської міської ради.

Протягом року до управління надійшло 552 звернення від споживачів міста і майже всі вони( 547) задоволені на їх користь. Найчастіше люди скаржилися на неякісні непродовольчі товари – взуття, меблі, одяг, електротовари, мобільні телефони, зазначають в управлінні.

Найбільша сума, повернута ошуканому споживачу минулого року, склала 34 тисячі гривень, її відшкодував магазин з продажу будівельних матеріалів за неякісний паркет. 4 тисячі 500 гривень було повернуто мешканці міста за неякісно виготовлені та встановлені двері. Повертали магазини і невеликі суми. Так підприємець повернув покупцю 327 гривень за неякісний текстиль, а пенсіонеру – 110 гривень за неякісні автодеталі. Крім того за рішенням судів трьом мешканцям міста на заправках обміняли раніше придбані пластикові талони на бензин. Їм повернули 1 тисячу 780 літрів бензину.

Протягом 2009 року робоча група у складі співробітників управління перевірила 611 суб’єктів підприємницької діяльності, у 458 випадках виявлено факти порушення правил торгівельного та побутового обслуговування населення. Загалом члени робочої групи перевірили товари та послуги на суму у понад 5 мільйонів гривень. За результатами перевірки з реалізації було знято продукцію на 494 тисячі гривень.

Управління з питань захисту прав споживачів міської ради надає системні консультації як пересічним споживачам, так і підприємцям у робочі дні з 9.00 до 16.00 крім середи та вихідних днів
за адресою вул. Чичерина, 20,
а також за телефонами 42-69-26, 42-26-40
або на сайті управління www.upzs.dp.ua.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті