Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 29 червня 2024
04:23

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

МНС повідомляє

МНС повідомляє
8-го лютого 2010 року у Дніпропетровській області сталося 6 пожеж, 2 з них - у самому Дніпропетровську.

Причинами виникнення загорянь у трьох випадках стало необережне поводження з вогнем, у двох – несправність пічного опалення та порушення правил експлуатації під час користування печі на твердому паливі, в одному – коротке замикання в електромережі.

Збитки від вогню перевищили 26 тисяч гривень. Завдяки діям місцевих пожежно-рятувальних підрозділів МНС урятовано від вогню матеріальні цінності на суму 61 тисяча гривень.

Минулої доби на пожежах в області жодна людина не постраждала.

Окрім пожеж, у регіоні зареєстровано надзвичайну ситуацію та дорожньо-транспортну пригоду.

Так, в одній з квартир на другому поверсі двопоповерхового житлового будинку по вулиці Пушкіна,13 у місті Орджонікідзе стався вибух газового котла. Резонансна подія трапилась о 05:25 у першому під’їзді будівлі. Взагалі будинок нараховував три під’їзди, 18 житлових квартир, в яких прописано 23 мешканця. Внаслідок вибуху сталася руйнація під’їзду, який нараховував 6 квартир. Бійцями МНС врятовано 14 людей: 6 вилучено з-під завалів, а 8 – знято із зруйнованих конструкцій.

Шестеро постраждалих мешканців потребували госпіталізації, серед яких всі у задовільному стані, крім однієї жінки, віком 55-60 років, яка отримала 60% опіків тіла і знаходиться в реанімації. Проведено 3 засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС ( протоколи №3,4 від 08.02.2010р.), виїздне засідання обласної комісії з питань ТЕБ та НС під головуванням в.о. першого заступника голови Дніпропетровської обладміністрації Сергєєва В.В. Із вцілілих сусідніх під’їздів евакуйовано 17 чоловік.

Спеціалістами науково-дослідного інституту «Проект реконструкції» здійснюється оцінка конструкції будівлі щодо можливості їх відновлення та подальшої долі будинку.

Органами прокурорського нагляду, територіального управління Державного гірничопромислового нагляду у Дніпропетровській області, експертами вибухово-технічного відділу науково-дослідницького експертно-криміналістичного центру ГУ МВС України в області проводяться заходи для встановлення причин вибуху. Прокуратурою міста відкрита кримінальна справа за фактом вибуху.

Місьвиконком, обласна адміністрація вирішує питання про надання матеріальної допомоги постраждалим, відселеним мешканцям, надання їм всебічного забезпечення.

Пошуково - рятувальні роботи закінчені – 09-30 год.

Аварійно – рятувальні роботи закінчено – 13-00 год.

***

Минулої доби на автошляху у Жовтневому районі Кривого Рогу трапилась дорожньо-транспортна пригода. 57-річний водій маршрутного таксі «Мерседес-Спринтер», який рухався за маршрутом № 230, врізався у дерево. Внаслідок аварії постраждало 8 пасажирів маршрутки, 6 з яких госпіталізовано з переломами, забоями й іншими травмами до відділення політравм 2-ої міської лікарні.

Наразі стан державних та місцевих автошляхів характеризується як задовільний, основні шляхи відкриті для руху автотранспорту. Для ліквідації наслідків снігових заметів та ожеледиці на дорогах протягом доби залучалися сили та засоби ДП «Дніпропетровський облавтодор», ДМКП «УРЕА», управління комунального господарства, підприємства та організації. Всього протягом доби було задіяно 156 одиниць техніки та 162 чоловіка.

Важкою інженерною спецтехнікою ГУ МНС України в області (МТЗ-82 «Борекс», автогрейдер ДЗ-130), на замовлення голови Новоолександрівської сільради, протягом доби було очищено від снігових заметів біля 22 км автодороги Аеропорт-Старі Кодаки біля с. Дніпрове.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (18)

•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (14)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (13)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (6)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті