Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 29 червня 2024
05:03

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

МНС повідомляє

МНС повідомляє
9 лютого 2010 року в області сталося 5 пожеж, три з них – в обласному центрі.

Причинами виникнення загорянь у двох випадках стало необережне поводження з вогнем, по одному - коротке замикання в електричній мережі та навмисний підпал. Причина ще однієї пожежі з’ясовується.

Збитки від вогню склали 2,1 тис. гривень (окрім однієї пожежі, де вони ще підраховуються). Завдяки діям місцевих пожежно-рятувальних підрозділів МНС урятовано двох людей та матеріальні цінності на суму 75 тис. гривень.

Минулої доби в області на пожежах люди не постраждали.

Унаслідок ускладнення погодних умов (рясний мокрий сніг, налипання снігу, дощ, пориви вітру, ожеледиця на дорогах) на Дніпропетровщині сталося знеструмлення кількох населених пунктів: приватного сектору в місті Нікополь (села Північне, районів Новопавлівка та Старе місто), та села Вищетарасівка у Томаківському районі. Загалом порушені нормальні умови життєдіяльності 8 866 осіб. У Вищетарасівці електроживлення того ж дня повністю відновлене, у Нікополі - частково, тут ремонтні роботи ще тривають.

На автошляху Верхівцеве-Новомиколаївка-Чкалове-Широке інженерна техніка МНС очистила від снігу 62 кілометри дороги.

У Верхньодніпровському районі карета швидкої допомоги через снігові замети не змогла самотужки пробитися до породіллі з села Чепине. На допомогу прийшли бійці та техніка місцевих МНСників.

Стан державних та місцевих автошляхів характеризується як задовільний, основні дороги відкриті для руху автотранспорту. Для ліквідації наслідків снігових заметів та ожеледиці на дорогах залучалися сили та засоби ДП «Дніпропетровський облавтодор», ДМКП «УРЕА», управління комунального господарства, підприємств та організацій області - загалом протягом доби було задіяно 175 одиниць техніки та 189 чоловік.

Однак ускладнень руху уникнути не вдалося. В Апостолівському районі, на автошляху Нікополь-Кривий Ріг, на дамбі біля села Ленінське через ожеледицю на підйомі виник затор з 20 вантажівок. ДП «Дніпропетровський облавтодор» виконано роботи по посипанню автошляху протиожеледною сумішшю, затор ліквідовано, рух автотранспорту відновлений.

У Синельниківському районі, на автошляху Харків - Сімферополь, на кордоні Запорізької та Дніпропетровської областей, унаслідок сильної ожеледиці на підйомі стався затор, в який потрапило близько 50 вантажних автомобілів. З аварійною ситуацією також боролися працівники ДП «Дніпропетровський облавтодор». Затор ліквідовано, автодорога відкрита для руху автотранспорту.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (18)

•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (14)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (13)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (6)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті