Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 29 июня 2024
04:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

МЧС сообщает

МЧС сообщает
16-го лютого 2010 року у Дніпропетровській області сталося 5 пожеж, 2 з них - у самому Дніпропетровську.

Причини виникнення загорянь у двох випадках стало необережне поводження з вогнем, у трьох - коротке замикання в електричних мережах.

Збитки від вогню склали 3 тисячі гривень. Завдяки діям місцевих пожежно-рятувальних підрозділів МНС урятовано від вогню матеріальні цінності на суму 60 тисяч гривень.

Минулої доби на пожежах в області постраждала одна людина.

Так, у Бабушкінському районі Дніпропетровська по вулиці Героїв Сталінграда у приватному будинку на території дачного кооперативу «Шинник-2» через паління у нетверезому стані отруївся продуктами горіння власник будинку, 1963 року народження. Пожежу було ліквідовано за годину, а постраждалого чоловіка госпіталізовано до лікарні.

Окрім пожеж, у регіоні зареєстровано й інші надзвичайні події.

На автошляху по вулиці Леніна, в селищі міського типу Петропавлівка, трапилась дорожньо-транспортна пригода. 38-річний водій ВАЗу не впорався з керуванням авто вискочив на узбіччя, травмувавши при цьому пішохода, 1982 року народження, і врізався в дерево. Особовий склад Головного управління МНС України в Дніпропетровській області за допомогою спецобладнання вилучав водія з понівеченої машини, тим самим врятувавши його життя. Після аварії її травмованих учасників було госпіталізовано до центральної районної лікарні.

Непогода також продовжує порушувати нормальні умови життєдіяльності жителів Дніпропетровщини.

Так, внаслідок ускладнення погодних умов – поривів вітру, опадів, ожеледиці – було відключено електропостачання у 10 районах області: Новомосковському, Софіївському, Криничанському, Криворізькому, Верхньодніпровському, Царичанському, Павлоградському, Апостолівському, Дніпродзержинському та Петриківському, знеструмлено 34 населених пункти, серед яких 19 – повністю, 15 – частково. Електропостачання відновлено в усіх районах, крім Верхньодніпровського та Софіївського.

Внаслідок танення снігу і значних опадів виникло підтоплення подвір’їв 13 приватних садиб. Роботи проводились на 6 подвір’ях Дніпропетровська.

Так, в зоні підтоплення опинилось подвір’я житлового будинку по вулиці Солончакова, 143, в Амур-Нижньодніпровському районі. Площа підтоплення сягала 200 квадратних метрів, відкачано 800 кубічних метрів води. Підтоплення ліквідовано.

У тому ж районі затопило приватну садибу по вулиці Гагринській, 133. Площа підтопленої території склала 470 квадратних метрів, відкачано 600 кубічних метрів води. Подія ліквідована.

Підтоплено також територію оптової бази по вулиці Байкальській, 6, в Індустріальному районі міста, на площі 200 квадратних метрів. Відкачано 300 кубічних метрів води. Подію ліквідовано.

Від підтоплення потерпали і жителі будинку по вулиці Мендєлєєва, 78. Площа підтоплення склала 50 квадратних метрів, відкачано 300 кубічних метрів води. Подія ліквідована.

Виникло підтоплення приватної садиби на площі 300 квадратних метрів по вулиці Крейсера «Аврори», 43. Після відкачки 300 кубометрів води загрозу ліквідовано.

В Ленінському районі обласного центру по вулиці Братів Трофимових, 126 підтоплено садибу на площі 250 квадратних метрів і підвал на 3 квадратних метрах. Працівники міського комунального підприємства за допомогою мотопомпи відкачано 120 кубічних метрів води. Підтоплення ліквідовано.

У Дніпропетровську припинено трамвайний рух за трьома маршрутами №, 9,12, 16. Трамваї не виходили з депо, тому що від снігового налипання і льоду не очищено колії руху. Роботи по очищенню тривають.

Стан державних та місцевих автошляхів характеризується як задовільний, основні автодороги відкриті для руху автотранспорту. За винятком районних, у яких стан доріг ускладнений. Для ліквідації наслідків снігових заметів та ожеледиці на дорогах протягом доби було задіяно 361 одиниця техніки та 373 чоловіка.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (18)

•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (14)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (13)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (6)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте