Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 17 июня 2024
01:06

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Недобросовестные продавцы прогорели на 15 тысяч

Недобросовестные продавцы прогорели на 15 тысяч
Свыше 15 тысяч гривен возвращено в январе жителям Днепропетровска за некачественные товары и услуги.

Понад 15 тисяч гривень повернуто у січні мешканцям міста за неякісні товари та послуги. Про це повідомили в управлінні з питань захисту прав споживачів Дніпропетровської міської ради.

При сприянні фахівців управління один із магазинів побутової техніки повернув покупцеві майже 4 тисячі гривень за бракований холодильник, а магазин мобільного зв’язку замінив мешканці міста бракований телефон, який вона там придбала. Окрім того приватний підприємець повернув пенсіонеру 1 тисячу гривень за неякісно виготовлені двері, зазначають в управлінні.

Загалом у січні до управлінні з питань захисту прав споживачів міської ради від мешканців міста надійшло 39 скарг щодо порушення їх прав як споживачів і майже всі задоволені на користь заявників(35).

Управління з питань захисту прав споживачів надає системні консультації як пересічним споживачам, так і підприємцям у робочі дні з 9.00 до 16.00 крім середи та вихідних днів за адресою вул. Чичерина,20, а також за телефонами 42-69-26, 42-26-40 або на сайті управління www.upzps.dp.ua.

Gorod.dp.ua на Facebook.


1  (19.02.10 12:31): Эти "з управління з питань захисту прав споживачів Дніпропетровської міської ради" даже малую толику своей зарплаты не оправдали Бездельники. Ответить | С цитатой
пан гималайский  (18.02.10 15:34): Однако открывается www.upzps.dp.ua Ответить | С цитатой
Schum  (18.02.10 12:48): ОООО! Вот это новость!!! СУПЕР!!!
Для сравнения - я работаю в магазине "побутовойи техники" и только один наш магазин за одни месяц делает возвратов на сумму явно большую! а холодец+мобилка за месяц - это конечно очень много!!!
Ответить | С цитатой
всё=  (18.02.10 12:42): точно.. нету. аааа.. Ответить | С цитатой
Алекс  (18.02.10 12:36): Что-то нет такого домена... даже не зарегистрирован... Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте