Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 26 июня 2024
11:10

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

МЧС сообщает

МЧС сообщает
За три доби, з 19 по 22 лютого 2010 року, в області сталося 17 пожеж, дев’ять із них – в обласному центрі.

Причинами виникнення загорянь у дев’яти випадках стало необережне поводження з вогнем, у п’яти - коротке замикання в електричних мережах, у двох – порушення правил пожежної безпеки, в одному – навмисний підпал.

Збитки від вогню склали 99,8 тис. гривень. Завдяки діям місцевих пожежно-рятувальних підрозділів МНС урятовано одну людину та матеріальні цінності на суму 416 тис. гривень.

У зазначений період на пожежах в області загинула одна людина, ще одна постраждала від чаду. Так, 19 лютого через паління напідпитку втратив життя 35-річний житель Амур-Нижньодніпровського району обласного центру, а наступного дня на пожежі, що виникла через порушення правил користування піччю на твердому паливі, отруєння продуктами горіння отримала 26-літня мешканка села Глеюватка Криворізького району.

У регіоні триває ліквідація наслідків несприятливих погодних умов. Так, 19 лютого до очищення доріг Дніпропетровщини від снігових заметів та посипання їх протиожеледною сумішшю залучалося 226 одиниць техніки та 330 працівників ДП «Дніпропетровський облавтодор», ДМКП «УРЕА», управління комунального господарства, підприємств та організацій. Важка інженерна спецтехніка ГУ МНС України в області (БАТ-М, МДК-3, КрАЗ 5233) на прохання органів місцевої влади очистила від снігових заметів близько 130 км автодоріг, зокрема в Червоногвардійському районі Дніпропетровська, у Софіївському районі – до сіл Лошкарівка, Миколаївка, Жовте; у П’ятихатському районі – до сіл Лозоватка, Ликошино, Миколаївка,. Цвіле, Яковлівка, Комунарівка, Володимирівка, Холодіївка, Лихівка, Катеринівка, Біленщина, Троїцьке.

20 лютого на роботах з очищення автошляхів області було задіяно 111 одиниць техніки та 113 осіб. Спецтехніка ГУ МНС України в області (БАТ-М) протягом доби звільнила від снігу понад 70 км автодоріг, а саме: у П’ятихатському районі – проїзні шляхи до селищ Миколаївка, Липове, Новотроїцьке, Грамівка, Запоріжжя, Виноградівка.

Танення снігу та дощові опади спричинили підтоплення: 4 приватних садиб (підтоплено подвір’я, господарчі будівлі, а також підвали житлових будинків) у Ленінському районі Дніпропетровська; 3 приватні садиби в Амур-Нижньодніпровському районі обласного центру (підтоплено подвір’я, а також житловий будинок по вул. Солончаковій); 2 приватних садиб у місті Марганець. Упродовж доби вдалося відкачати воду в більшості випадків підтоплень, крім двох садиб по вул. Солончаковій в АНД районі Дніпропетровська, де роботи з відкачування води було продовжено ще й наступного дня.

21 лютого на автошляхах області працювало 27 одиниць техніки й стільки ж працівників ДП «Дніпропетровський облавтодор», ДМКП «УРЕА», управління комунального господарства, підприємств та організацій області. Всього протягом доби було задіяно 27 одиниць техніки та 27 чоловік. Інженерна спецтехніка ГУ МНС області очистила 92 км автошляхів у П’ятихатському районі до 8 населених пунктів (Григорівка, Трудолюбовка, Ровеньки, Жовтоолександрівка, Веселий Поділ, Новозалісся, Пальмировка, Красний Луг).

Випадки підтоплення ґрунтовими й талими водами зареєстровані в Амур-Нижньодніпровському районі обласного центру по вул. Гагринській (підтоплено підвали 4 приватних будинків), Солончаковій (підтоплено приватні садиби та підвали 2 житлових будинків), Дар’яльській (подвір’я та підвал одного будинку), Березовій (подвір’я та підвал 2 житлових будинків); у Самарському районі Дніпропетровська по вул. Крейсера «Аврора» підтоплено подвір’я одного приватного будинку); в місті Марганець (одну приватну садибу). У Самарському та АНД районах обласного центру роботи з відкачування води триватимуть ще й 22 лютого, у решті випадків підтоплення ліквідовано.

У Баглійському районі Дніпродзержинська через крадіжку дроту повітряних електромереж та руйнування опорного ізолятора припинено електропостачання 350 абонентів (700 осіб). Аварійна бригада РЕМ виконала ремонтні роботи, що дозволило відновити електроживлення 128 абонентам (227 осіб), закінчення робіт заплановано на 22 лютого. За фактом крадіжки ведеться розслідування.

Gorod.dp.ua на Facebook.


юрий  (22.02.10 14:15): уважаемое мчс! тонет вся левобережная часть города!на улице семипалатинской вода стоит в домах!никто ничего не делает!помогите! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (15)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (11)

•  В Днепре на продажу выставили уникальный протезный завод (11)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (8)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (8)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (6)

•  Вандали облюбували сквер Янгеля у Дніпрі (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте