Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 26 червня 2024
11:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

МНС повідомляє

МНС повідомляє
За період з 26 по 28 лютого 2010 року в області сталося 16 пожеж, п’ять із них – в самому обласному центрі.

Причинами виникнення загорянь у шести випадках стало необережне поводження з вогнем, у п’яти - коротке замикання в електричних мережах, по два – порушення правил пожежної безпеки та навмисні підпали. Причина ще однієї пожежі з’ясовується.

Збитки від вогню склали 48 тис. гривень. Завдяки діям місцевих пожежно-рятувальних підрозділів МНС урятовано три людини та матеріальні цінності на суму 377 тис. гривень.

У зазначений період в області загинуло троє людей, стільки ж госпіталізовано. Так, 26 лютого в Дніпропетровському районі області у підвалі будинку, де горіло сміття, опіки ніг отримав безпритульний. Чоловіка врятували місцеві МНСники, його доправлено до лікарні.

Того ж дня в Амур-Нижньодніпровському районі обласного центру через необережність під час паління втратив життя 83-літній пенсіонер, а у місті Верхівцевому Верхньодніпровського району з аналогічної причини загинуло двоє людей – нетверезий 41-річний власник житла, його гостя (дані з’ясовуються), а ще двоє – 26-річні сусіди, отримали опіки рук. Молоді люди були врятовані місцевими вогнеборцями, а затим госпіталізовані до лікарні.

Тривала ліквідація наслідків підтоплення грунтовими й талими водами. Згідно із заявами громадян, станом на 26 лютого по області залишалися підтопленими 26 приватних будинків (рівень води 5-10 см), подвір’я 333 приватних садиб (АНД район Дніпропетровська – 21 будинок, 33 садиби; Ленінський район обласного центру – 5 будинків, 21 подвір’я; Самарський район обласного центру – 2 подвір’я; Петриківський район (с. Ульянівка) – 48 приватних садиб; Криворізький район (с. Радушне, Червоне, Калініно, Красіно, Новопілля) – 225 приватних садиб). Упродовж цієї доби силами МНС та комунальних служб відкачано понад 22 тис. кубометрів води, очищено 200 м дренажних каналів.

На 27 лютого по області було підтоплено 28 приватних будинків та 331 приватна садиба (по Дніпропетровську – 28 приватних будинків та 58 садиб у АНД, Ленінському, Самарському та Індустріальному районах; 48 приватних садиб у селі Ульянівка Петриківського району; 225 приватних садиб у Криворізькому районі – села Радушне, Червоне, Калініно, Красіно, Новопілля). Піротехніками ГУ МНС України в області проведено підривні роботи льодового покриву на водовідвідному каналі Ульянівської дренажної насосної станції Петриківського району для покращення пропуску поверхневих вод.

На 28 лютого по області було підтоплено 14 приватних будинків та 227 садиб (у Дніпропетровську – 11 приватних будинків та 24 садиби в АНД, Ленінському, Самарському та Індустріальному районах; 187 приватних садиб у Криворізькому районі – села Радушне, Червоне, Калініно, Красіно, Новопілля). Робот із відкачування води тривають.

У Бабушкінському районі Дніпропетровська прорвало магістральний водогін по вулиці Перемоги. Унаслідок аварії без питної води зосталися мешканці вулиць Перемоги, Монтажної, Ярмолової, диткомбінат №329 та котельня по вул.Єрмолової. Ведуться ремонтні роботи.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (15)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (11)

•  В Днепре на продажу выставили уникальный протезный завод (11)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (8)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (8)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (6)

•  Вандали облюбували сквер Янгеля у Дніпрі (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті