Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 26 июня 2024
11:08

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

МЧС сообщает

МЧС сообщает
За період з 6 по 8 березня 2010 року в області сталося 19 пожеж, сім із них – в самому обласному центрі.

Причинами виникнення загорянь у восьми випадках стало необережне поводження з вогнем, у шести - коротке замикання в електричних мережах, у трьох – порушення правил пожежної безпеки, у двох - навмисні підпали.

Збитки від вогню склали 102,7 тис. гривень. Завдяки діям місцевих пожежно-рятувальних підрозділів МНС урятовано 4-х людей та матеріальні цінності на суму 417 тис. гривень.

У зазначений період в області загинуло четверо людей, стільки ж госпіталізовано. Так, 6 березня у селі Богданівка Павлоградського району через порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації печі на твердому паливі загинула 81-літня пенсіонерка.

7 березня у Самарському районі Дніпропетровська загинули двоє людей – 49-літній чоловік та 60-літня жінка. Причина пожежі, що зайнялася в оселі, - порушення правил пожежної безпеки під час користування електроплиткою з відкритою спіраллю.

8 березня в селищі міського типу Царичанка через необережне поводження з вогнем під час паління напідпитку втратив життя 46-літній чоловік.

Того ж дня в місті Павлоград на пожежі від необережного поводження з вогнем під час паління отруїлися чадом 30-річний чоловік та його гість, дані якого з’ясовуються. Обох постраждалих урятували місцеві пожежні, чоловіків госпіталізовано.

У місті Тернівка з аналогічної причини постраждали ще двоє людей – 45-літня жінка та її 34-річний співмешканець. Пару від смерті врятували місцеві вогнеборці. З отруєнням чадним газом обох госпіталізовано до міської лікарні.

Окрім пожеж, у зазначений період в області сталися й інші надзвичайні пригоди. Так, 6 березня припливли на острів Зелений на Дніпрі, що в АНД районі обласного центру, проте не змогли повернутися назад двоє дітей – 1994 та 1999 року народження. На допомогу їм прийшли рятувальники. Дітей передано батькам.

7 березня в Самарському районі Дніпропетровська на березі річки Маячка виявлено артилерійський снаряд калібром 125 мм. Боєприпас буде знищений піротехніками ГУ МНС України в області.

8 березня на Набережній Заводській, що в Ленінському районі Дніпропетровська, легковик ВАЗ-2170, водій якого не впорався з керуванням, з’їхав у кювет. Постраждали три особи – 36-літній водій та двоє його пасажирів. Усі троє госпіталізовані.

Станом на 9 березня в Дніпропетровській області залишаються підтопленими 172 садиби та 13 приватних житлових будинків (рівень води складає 5-10см), у тому числі 74 садиби та 300 дачних ділянок відрізано від сполучення внаслідок підтоплення річковими водами Кільчені (перевищення рівня води над критичною позначкою складає 46 см).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (15)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  В Днепре на продажу выставили уникальный протезный завод (11)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (11)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (8)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (8)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (8)

•  Вандали облюбували сквер Янгеля у Дніпрі (6)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте