Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 17 июня 2024
03:47

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

МЧС сообщает

МЧС сообщает
1 квітня 2010 року в області сталося 17 пожеж, вісім із них – у самому обласному центрі.

Причинами виникнення загорянь у дванадцяти випадках стало необережне поводження з вогнем, у двох – порушення правил пожежної безпеки, в одному - коротке замикання в електричній мережі. Причина ще однієї пожежі з’ясовується.

Збитки від вогню склали 30,2 тис. гривень. Завдяки діям місцевих пожежно-рятувальних підрозділів МНС урятовано одну людину та матеріальні цінності на суму 243 тис. гривень.

Минулої доби в області на пожежі загинула одна людина – 45-літній житель села Сурсько-Клевцово, що був необережний під час паління.

Зафіксовано численні випадки виявлення застарілих боєприпасів: у Самарському районі Дніпропетровська (мінометна міна калібром 105 мм), у місті Павлоград (артилерійський снаряд калібром 205 мм), у селі Спаське Новомосковського району (граната М-24). Небезпечні знахідки будуть знешкоджені піротехніками ГУ МНС України в області.

У регіоні триває ліквідація наслідків підтоплення талими та ґрунтовими водами. Станом на ранок 2 квітня на Дніпропетровщині підтоплено 5 приватних садиб та 5 погребів (підвалів) у Ленінському районі обласного центру.

У Царичанському районі області припинено рух на автошляху районного сполучення між селами Михайлівка та Заорілля, де річковими водами Орелі підтопило 35-метрову ділянку дороги (рівень води становить 60 сантиметрів). Тут організовано переправу за допомогою техніки селищної ради (трактор Т – 70 з причепом, човен), яка перевозить людей, доставляє продукти харчування, питну воду, лікарську допомогу тощо.

Підтоплено й 70-метрову ділянку автошляху районного значення в Магдалинівському районі області – між селом Гупалівка та Нехвороща (Полтавської області). Рівень води тут становить 10 сантиметрів. Установлені попереджувальні та огороджуючі знаки для безпечного проїзду через підтоплену ділянку дороги.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте