Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 17 июня 2024
03:03

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

МЧС сообщает

МЧС сообщает
За період від 2 до 5 квітня 2010 року в області сталося 32 пожежі, одинадцять із них – у самому обласному центрі.

Причинами виникнення загорянь у двадцяти випадках стало необережне поводження з вогнем, у п’яти – коротке замикання в електричних мережах, у трьох – навмисні підпали, у двох – порушення правил пожежної безпеки, в одному – фокусування сонячних променів через скло. Причина ще однієї пожежі з’ясовується.

Збитки від вогню склали 169,5 тис. гривень. Завдяки діям місцевих пожежно-рятувальних підрозділів МНС урятовано одну людину та матеріальні цінності на суму 538 тис. гривень.

У зазначний період в області на пожежі загинула одна людина, ще одна госпіталізована. 2 квітня через паління в ліжку втратив життя 57-річний житель Жовтневого району міста Кривий Ріг. З аналогічної причини того ж дня потрапив на лікарняне ліжко, отруївшись чадним газом, 40-літній мешканець Червоногвардійського району обласного центру. Чоловік, якого врятували місцеві вогнеборці, на момент пожежі був напідпитку.

Окрім пожеж, за минулу чотириденку в регіоні зареєстровано й низку інших надзвичайних подій. Так, 2 квітня у Криворізькому районі на залізничній станції Глеюватка обхідник виявив артилерійський снаряд калібром 76 мм часів Великої Вітчизняної війни. Місце знахідки обстежили піротехніки МНС, проте нічого вибухонебезпечного більше не знайшли, сам боєприпас був знешкоджений.

Того ж дня черговий Криворізького міського управління МВС області отримав анонімне телефоне повідомлення про замінування аптеки №51 в Тернівському районі міста. Після евакуації 45 мешканців триповерхівки, в якій розташована аптека, вибухотехніки МВС оглянули її приміщення та прилеглу територію, проте жодних вибухонебезпечних предметів не виявили. Виклик виявився хибним.

3 квітня в Інгулецькому районі міста Кривий Ріг на відкритій території було виявлено 2 артилерійські снаряди калібром 76 та 88 мм. Небезпечні знахідки знешкоджені піротехніками МНС.

У регіоні триває ліквідація наслідків підтоплення талими та ґрунтовими водами. Станом на ранок 6 квітня на Дніпропетровщині підтоплено 6 приватних садиб та 5 погребів (підвалів) у Ленінському районі обласного центру.

У Царичанському районі області припинено рух на автошляху районного сполучення між селами Михайлівка та Заорілля, де річковими водами Орелі підтопило 25-метрову ділянку дороги (рівень води становить 20 сантиметрів). Тут організовано переправу за допомогою техніки селищної ради (трактор Т – 70 з причепом, човен), яка перевозить людей, доставляє продукти харчування, питну воду, лікарську допомогу тощо.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте