Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 17 июня 2024
05:34

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

МЧС сообщает

МЧС сообщает
6 квітня 2010 року в області сталося 14 пожеж, дев`ять із них – у самому обласному центрі.

Причинами виникнення загорянь у десяти випадках стало необережне поводження з вогнем, у двох – коротке замикання в електричній мережі, в одному – навмисний підпал. Причина ще однієї пожежі з’ясовується. Збитки від вогню склали 30,1 тис. гривень. Завдяки діям місцевих пожежно-рятувальних підрозділів МНС урятовано одну людину та матеріальні цінності на суму 170 тис. гривень.

Минулої доби в області на пожежі за орієнтовною причиною коротке замкнення освітлювальної електропроводки постраждала одна людина –26-літній житель Кривого Рога, який з діагнозом отруєння чадним газом, в стані середньої тяжкості госпіталізований до 2-ї міської лікарні.

Зафіксовано два випадки виявлення застарілих боєприпасів: у Криворізькому районі в лісосмузі біля села Златоустівка(мінометна міна калібром 81 мм, яку знищено, місце події обстежено, додаткових вибухонебезпечних предметів не виявлено), у Нікопольському районі, у полі біля села Іванівка (мінометна міна калібром 82 мм). Небезпечна знахідка буде знешкоджена піротехніками ГУ МНС України в області.

У регіоні триває ліквідація наслідків підтоплення талими та ґрунтовими водами. Станом на ранок 7 квітня на Дніпропетровщині підтоплено 4 приватних садиби та 3 погреба (підвала) у Ленінському районі обласного центру. У Царичанському районі області ускладнено рух на автошляху районного сполучення між селами Михайлівка та Заорілля, де річковими водами Орелі підтопило 12-метрову ділянку дороги (рівень води становить 10 -15 сантиметрів).

Gorod.dp.ua на Facebook.


АНАЛИТИК-1978  (08.04.10 08:32): Я уверен что при таком руководителе (Шуфриче) эта служба приобретёт тот имидж который она утратила за время "Косы" . Господину Шуфричу огромное, человеческое спасибо за его самоотверженный труд, который по достоинству был оценён многими людьми (к сожалению не тогдашними чиновниками) видевшими его работу на Мандрыковской. Спасибо. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте