Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 17 июня 2024
05:03

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

МЧС сообщает

МЧС сообщает
14 квітня 2010 року в області сталося 15 пожеж, п’ять із них – у самому обласному центрі.

Причинами виникнення загорянь у семи випадках стало необережне поводження з вогнем, у чотирьох - коротке замикання в електричних мережах, по одному – порушення правил пожежної безпеки та дитячі пустощі з вогнем. Причини ще двох пожеж з’ясовуються.

Збитки від вогню склали 48,2 тис. гривень. Завдяки діям місцевих пожежно-рятувальних підрозділів МНС урятовано матеріальні цінності на суму 232 тис. гривень.

Минулої доби в області на пожежі загинула одна людина, ще одна була госпіталізована з опіками. Так, у Червоногвардійському районі обласного центру через паління в ліжку загинув 40-річний чоловік, інвалід 1-ї групи. У селі Мопрівське Солонянського району з аналогічної причини постраждав 26-річний місцевий мешканець, якого з опіками тіла доправили до центральної районної лікарні.

Відразу в двох районах області було виялено застарілі боєприпаси: у Криворізькому районі, поблизу села Тернуватка, - мінометну міну калібром 81 мм; у селі Болтишка Криничанського району – мінометну міну калібром 82 мм. Боєприпаси будуть знешкоджені піротехніками ГУ МНС України в області.

У регіоні триває ліквідація наслідків підтоплення ґрунтовими водами. На ранок 15 квітня на Дніпропетровщині підтоплено 10 приватних садиб у Ленінському та АНД районах обласного центру. Підрозділи МНС займаються відкачуванням води.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте