Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 16 июня 2024
16:39

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Работают на благо района

Работают на благо района
www.mk-lat.lv
Серйозний крок на шляху до самоорганізації населення зроблено в Бабушкінському районі. Громадяни все частіше звертаються за допомогою до квартальних та будинкових комітетів. А це означає, що їх робота не марна, а, навпаки, надзвичайно потрібна людям.

Бабушкінська районна у місті рада та її відповідні органи прийняли цілий ряд локальних актів, спрямованих на практичне вирішення питань самоорганізації населення. Зокрема, в штаті виконкому створено відділ по взаємодії з органами самоорганізації населення, для голів органів самоорганізації населення організовують зустрічі з керівниками виконавчих органів райради.

Станом на 1 квітня 2010 в районі зареєстровано 37 будинкових і 22 квартальних комітети. Вони охоплюють понад 31 тисячу жителів району. На спільному засіданні голів квартальних комітетів району була створена районна Рада квартальних комітетів, розроблено положення про її функціонування та діяльність. Протягом липня-грудня минулого року проводились соціально-діагностичні дослідження по виявленню та оцінці пріоритетних соціальних проблем, які найбільшою мірою торкаються інтересів мешканців мікрорайонів. Основну частину цієї роботи взяли на себе голови квартальних комітетів приватного сектору.

Часто проводяться круглі столи з актуальних проблем, де голови органів самоорганізації населення обмінюються досвідом. Вже розроблена програма навчальних семінарів-тренінгів для підвищення професійного рівня особового складу органів самоорганізації населення. Крім того, розроблено положення про участь у конкурсах на кращий будинковий комітет «Мій будинок сяє – мій район процвітає» та на кращий квартальний комітет «Моя вулиця – мій квартал».

Одним з важливих напрямів діяльності органів самоорганізації населення є охорона громадського порядку. Квартальні та будинкові комітети активно співпрацюють з дільничними інспекторами міліції, зокрема, проводять спільні наради. Були випадки, коли голови цих комітетів допомагали ліквідувати незаконні пункти прийому кольорових металів, припинити правопорушення тощо. Та й на майбутнє планів у голів органів самоорганізації населення чимало.

Gorod.dp.ua на Facebook.


тор  (21.05.10 13:32): Всю Бабушкинскую районную Раду давно пора в Ту-154 посадить и под Смоленск... Ответить | С цитатой
G  (21.05.10 09:54): образцово показательное выступление на темы - ну, мы типо работаем, типо что-то делаем... :) Ответить | С цитатой
roman  (21.05.10 00:00): For legion.This is criminal a money. Ответить | С цитатой
легион  (20.05.10 21:05): за какие бабка существует Прес-служба Бабушкінської районної ради тут в садиках детей кормить нечем и вдруг пресс- служба лапаты всему исполкому Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте