Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 24 июня 2024
16:04

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Торжественное собрание по приятному поводу - Дню участкового инспектора милиции

Торжественное собрание по приятному поводу -  Дню участкового инспектора милиции
Заснування цього професійного свята – краще підтвердження того, наскільки уважно керівництво держави і Міністерства внутрішніх справ ставиться до інституту дільничних інспекторів.

І це закономірно, адже дільничний інспектор міліції – достатньо помітна величина у структурі правоохоронних органів, якщо можна так сказати, стратегічна. Бо насамперед через нього у значній мірі реалізується державна політика серед широких верств населення, здійснюється профілактична робота з підобліковим елементом і ведеться правове виховання громадян України.

Дивлячись насамперед на нього, громадяни оцінюють діяльність міліції в цілому, роблять висновок про те, як держава захищає їх добробут, особисту безпеку, безпеку рідних від кримінальних проявів. А в сільській місцевості дільничний інспектор – це практично єдиний представник міліції і влади.

На сьогодні у державі працює понад 12 тисяч дільничних інспекторів міліції, з яких майже половина обслуговують сільську місцевість. Ці працівники вносять вагомий вклад у боротьбу зі злочинністю та профілактики правопорушень. Спираючись на підтримку громадськості, ними розкривається кожен третій злочин у державі.

Територію Дніпропетровщини обслуговує 928 дільничних інспекторів міліції, з яких – 305 працює в сільській місцевості. Крім того, їм допомагають 131 помічник дільничних інспекторів міліції, з яких 33 обслуговують сільську місцевість.

Поточного року дільничними інспекторами міліції розкрито майже 30 відсотків злочинів, зареєстрованих в області, але основна увага приділяється профілактиці злочинності, особливо профілактиці рецидивної і побутової злочинності.

Особливу увагу цього року приділено збільшенню адміністративного тиску до осіб, які перебувають на профілактичних обліках в органах внутрішніх справ: під адміністративним наглядом, дрібних хуліганів, наркоманів та осіб, що допускають насильство в сім’ї.

З метою формування позитивного іміджу міліції України, а також покращання взаємодії органів внутрішніх справ з населенням і громадськими формуваннями, протягом 2010 року на території області проводились збори та виступи перед населенням і в трудових колективах, за участю представників місцевої влади та самоврядування, керівників підрозділів, що входять до блоку міліції громадської безпеки та дільничних інспекторів міліції, обслуговуючих адміністративні дільниці.

Керівництво ГУМВС України області, а також місцеві органи влади та самоврядування не стоять осторонь від проблем служби і роблять все необхідне, щоб дільничний інспектор почував себе на своїй території обслуговування більш впевненим та захищеним, - отримував більшу зарплатню, мав житло, службовий автотранспорт та відчував себе потрібним державі та суспільству.

Історія служби дільничних інспекторів налічує безліч позитивних прикладів самовідданого виконання свого обов’язку перед народом та державою, забезпечення безпеки та спокою громадян, інколи, нажаль, ціною свого життя.

Дільничний інспектор міліції Покровського райвідділу внутрішніх справ Олександр Хвостик загинув, отримавши смертельне ножове поранення під час переслідування злочинців.

Від ножового удару при затриманні озброєного злочинця загинув дільничний інспектор міліції Дзержинського райвідділу внутрішніх справ міста Кривого Рогу Валентин Циганенко.

Пам’ять тих, хто загинув, виконуючи свій службовий обов’язок, хто завжди залишиться взірцем відваги, мужності і самовідданості присутні вшанували хвилиною мовчання.

16 червня 2010 року о 10.00 годині в залі колегії Головного управління МВС України в Дніпропетровській області відбулися урочисті святкові заходи, присвячені 87-й річниці створення служби дільничних інспекторів міліції. З нагоди свята начальником ГУМВС України в області полковником міліції Віктором Бабенком підписаний наказ про заохочення кращих працівників служби дільничних інспекторів міліції, ветеранів служби і представників громадськості за їх активну участь у підтриманні правопорядку в області. На урочистих зборах був присутній заступник голови обласної ради по виконавчому апарату Віктор Науменко, який також привітав дільничних з професійним святом.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:






  


Кряк  (16.06.10 21:37): было раз происшествие 1,5 года назад - до сих под участковый идет, на "горячих следах" видать погорел... Ответить | С цитатой
Олька  (16.06.10 14:51): LOL,Это точно!!! В нашем "опорном пункте" дети(около 15 человек от 8 до 15 лет) несколько месяцев играли, устроили там "халабуду", а "инспекторы" так бы ничего и не узнали, если бы ребят не сдали. Ответить | С цитатой
LOL  (16.06.10 13:55): Как награждаться, так зал полон, а как работать на участке, то днём с огнём их не найдёшь. Ответить | С цитатой
svet  (16.06.10 13:50): ё,Их кладут, а не вешают. Ответить | С цитатой
ё  (16.06.10 13:41): Опять медальки!Скоро их вешать- кителя не хватит,на спину разве что. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Прати треба вночі: експерт з Дніпра пояснив, чому графіки відключення важливі і їх неможливо уникнути (12)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (11)

•  В Днепре на продажу выставили уникальный протезный завод (9)

•  У Дніпрі оновлюють аварійний трамвайний переїзд на розі просп. Лесі Українки та вул. Степана Бандери (6)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (6)

•  Вандали облюбували сквер Янгеля у Дніпрі (5)

•  У Дніпрі нарешті знизилися ціни на помідори (5)

•  У Дніпрі з'явився ще один диво-двір (4)

•  Відпочинок та гармонія з природою: сквер Прибережний у Дніпрі наче магнітом притягує тисячі людей (4)

•  У Павлограді хочуть витратити 137 мільйонів гривень на реконструкцію будинку для переселенців (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте