Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
15:58

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В МВД отпраздновали четырнадцатую годовщину принятия Конституции

В МВД отпраздновали четырнадцатую годовщину принятия Конституции
25 червня о 09.00 в залі колегії Головного управління МВС України в Дніпропетровській області відбулося урочисте засідання, присвячене 14-й річниці прийняття Конституції України.

З перших хвилин склалася хвилююча атмосфера свята. Під звуки Державного Гімну України присутні встали, щоб віддати дань поваги історичній події. Про це у своєму виступі говорив і начальник ГУМВС полковник міліції Віктор Бабенко:

- Чотирнадцять років тому Верховна Рада України, висловлюючи волю громадян нашої Держави та спираючись на багатовікову історію українського державотворення, прийняла Основний Закон України – Конституцію, яка стала реальною та дієвою основою розбудови Незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світової спільноти. Третя стаття Конституції України проголошує: «Людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю». Тому вимоги, які нині пред’являються до працівників міліції, стають дедалі жорсткими, але це необхідний процес який потрібен для розбудови демократії у нашої Незалежної держави, оптимізації відносин між правоохоронцями і населенням. Але незважаючи на труднощі працівники органів внутрішніх справ завжди будуть стояти на варті інтересів суспільства, спокою та стабільності у державі.

В ході урочистого зібрання ряд кращих працівників органів і підрозділів внутрішніх справ області були заохочені медалями та грамотами. Після чого для присутніх пролунав святковий концерт.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:






  


Доктор Хаус  (25.06.10 12:46): Вот и рабочий день закончился, можно и по 150гр принять Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте