Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 26 июня 2024
09:38

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 23 августа

Криминальная сводка на 23 августа
21 серпня п. р. під час здійснення заходів щодо запобігання пожеж в лісових масивах працівниками Управління громадської безпеки ГУМВС України в Дніпропетровській області було припинено спробу підпалу стерні на полі біля с. Демурене, Межівського району 48-річним приватним підприємцем, якому вищевказане поле належить на праві приватної власності. Чоловік намагаючись спалити стерню, підпалив гумову шину та причепив її до трактору, але довести свій задум до кінця не зміг так як був затриманий працівниками міліції. За даним фактом, слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч.1 ст. 15, ч.1 ст. 245 Кримінального кодексу України. (« Замах, на знищення або пошкодження лісових масивів, зелених насаджень навколо населених пунктів, вздовж залізниць, а також стерні, сухих дикоростучих трав, рослинності або її залишків на землях сільськогосподарського призначення вогнем чи іншим загальнонебезпечним способом»). За скоєння даного злочину зловмиснику загрожує штраф від трьохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

21 серпня п. р. до співробітників Індустріального райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернулася 33-річна, непрацююча місцева мешканка. Заявниця повідомила про те, що того ж дня о 01.20 біля одного із будинків по вул. Калинова, малознайомий на ім’я «Олександр» шляхом ривка відкрито заволодів її сумочкою з грошима в сумі 3400 грн., та мобільним телефоном. За скоєння злочину співробітниками міліції, був затриманий 21-річний місцевий мешканець. Наразі проводиться провадження за протокольною формою досудової підготовки матеріалів.

21 серпня п. р. о 12.40 до співробітників Дніпровського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління звернулася 59-річна місцева мешканка. Заявниця повідомила про те, що того ж дня о 12.20 невідома жінка схопивши потерпілу за шию, шляхом ривка відкрито заволоділа ланцюжком та кулоном із жовтого металу. Загальна сума збитку склала 1400 грн. За скоєння злочину по «гарячих слідах» була затримана непрацююча, раніше судима, 25-річна місцева мешканка. Наразі, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України («Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого»). За вчинення даного злочину зловмисниці загрожує, позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

22 серпня п. р. о 12.21 до чергової частини ГУМВС України в області надійшло повідомлення про те, що 21.08 о 21.30 по р. Дніпро біля о. Монастирський рухався прогулочний пароплав з 15-ма пасажирами, під керуванням 53-річного капітана-механіка. Під час руху вниз по течії біля правого берега капітан не впоравшись з керуванням скоїв зіткнення з залізобетонною опорою та отримав пробоїну днища. Після чого пароплав підійшов до пристані МНС, яка розташована на острові та висадивши пасажирів кормовою частиною ліг на грунт. Постраждалих немає. Встановлено, що капітан судна порушив правила судноплавства, знаходився на вахті один, та керував пароплавом у стані алкогольного сп’яніння. За вказане правопорушення у відношенні капітана працівниками лінійного відділу в річковому порту складено адміністративний протокол за ч. 5 ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення («Керування річковими або маломірними суднами судноводіями в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції, а так само передача керування судном особі, яка перебуває в стані такого сп'яніння чи під впливом таких лікарських препаратів, а також відмова осіб, які керують річковими або маломірними суднами від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або щодо вживання лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції»). Санкція даної статті передбачає накладення штрафу від ста п'ятдесяти до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування всіма видами плавучих засобів на строк від одного до трьох років, або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або адміністративний арешт на строк від десяти до п'ятнадцяти діб.

О 20.50, 22 серпня аварійно-рятувальні роботи було припинено через темний час доби. Вранці 23 серпня вказані роботи будуть продовжені.

Gorod.dp.ua на Facebook.


)))  (25.08.10 10:26): Капитан -красава!! Титаник - на металолом! Ответить | С цитатой
ДЕД  (24.08.10 22:21): А мост не пострадал? Ответить | С цитатой
игорь  (24.08.10 21:20): хана титанику Ответить | С цитатой
К  (24.08.10 18:57): Думаю капитану яйца оторвут. Представляешь сколько стоит поднять судно в ДОК чтобы правильно отремонтировать днище? Ответить | С цитатой
артем  (24.08.10 18:41): капитана завут толя он некогда трезвым не бывает он гатовый каждый день а карабыль пренодлежит хозяину ресторана Август Нежинцу так там крыша будь здоров!!! некому нечего не будет !!! ХА !!! ХА !!! ХА !!! Ответить | С цитатой
ДНЕПР  (24.08.10 12:21): капитан.капитан.улыбнитесь!!! ведь Бутылка-это флаг корабля)))-как в песне!!! Ответить | С цитатой
Васьок  (23.08.10 16:43): Это точно) Ответить | С цитатой
зз  (23.08.10 16:41): последнее что кэп успел сказать - ,,я здесь все мели знаю" Ответить | С цитатой
гг  (23.08.10 12:09): капитан отжог Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (15)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  В Днепре на продажу выставили уникальный протезный завод (12)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (11)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (8)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (7)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (7)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (6)

•  Вандали облюбували сквер Янгеля у Дніпрі (6)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте