Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 26 апреля 2024
02:11

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

День Независимости молодежь отметила квестом

День Независимости молодежь отметила квестом
Яскравим та веселим святом для молоді відзначила Дніпропетровщина 19-річчя Незалежності. Спортивна-розважальний конкурс під назвою «Є - QUEST» відбувся у Новобогородицькій фортеці (с. Шевченко) за ініціативи переможниці конкурсу есе «Оздорови суспільство» Марії Редько.

Надзвичайна кількість гостей приїхала до с. Шевченко за для того, аби спостерігати за спортивно-розважальним святом на День Незалежності. 100 учасників конкурсу, які були поділені на 6 команд, взяли участь у захоплюючих та веселих змаганнях, які тривали впродовж кількох годин. Це фото орієнтування, метання списів, конкурс на знання географії України та Європи, музичний конкурс.

В той час, як учасники розгадували все нові і нові завдання квесту, гостям теж біло чим зайнятися. На яскравому ярмарку можна було придбати вишиванки, зробити собі боді-арт, взяти участь у козацьких забавах, та пізнати секрети української кухні від кулінарного партнера «Є - QUEST». І яке ж свято без музик! Виступи творчих колективів, таких як «Калина» та «Мама мія» запам’ятаються всім присутнім надовго.

Учасники квесту показали настільки високий рівень підготовки, що у підсумку на перше місце вийшли одразу 2 команди, які отримали призи від організаторів та спонсорів. Міська влада та преса також долучилась до благодійної ініціативи Марії Редько.

«Ми дуже задоволені проектом, все склалось саме так, як ми й загадали. Приємно було побачити, що такі культурно-розважальні події потрібні не лише молоді, але й цілим молодим сім’ям Дніпропетровщині. Людей прийшло набагато більше, ніж ми розраховували, навіть були невеликі труднощі із пригощанням, але завдяки нашим партнерам, ми це швидко виправили. Дуже хотілося б провести такий квест і наступного року», - сказала після змагань Марія Редько.

Довідка:

Марія Редько є однією з 10 переможців конкурсу БО «Фонд Братів Кличків» та Фонду Конрада Аденауера, яка отримала фінансування під свій проект.

«ОЗДОРОВИ СУСПІЛЬСТВО» - унікальний молодіжний проект, покликаний залучити українську молодь до вирішення нагальних суспільних проблем в Україні. Він започаткований восени 2009 року Фондом Братів Кличків спільно з Представництвом німецького Фонду Конрада Аденауера в Україні. Його мета - підняти серед молодих людей тематику цінностей, а також спонукати замислитися їх над тим, як можна поліпшити співіснування людей у суспільстві. За підсумками 2-х етапів конкурсу було обрано 10 проектів. По закінченню, автори найуспішнішої моделі здорового суспільства у своїй громаді матимуть змогу відвідати Німеччину та поділитися своїм досвідом із закордонними колегами.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:





   


Zanasta  (30.08.10 09:21): ООО, супер! СПАСИБО) Ответить | С цитатой
Більше фоток  (28.08.10 11:44): http://zhurnal.lib.ru/h/hishnaja_p/2010_08_24_den_nezalezhnosti.shtml Ответить | С цитатой
Zanasta  (27.08.10 16:31): кстати о птичках... Глюкс... алкоголя там и в помине не было... а вот для тебя видать это "больная" тема... Ответить | С цитатой
Zanasta  (27.08.10 15:16): СПАСИБО ЗА ОТЛИЧНЫЙ ОТДЫХ!!! ПОЛУЧИЛИ МОРЕ ПОЗИТИВА!!!Подскажите, где можно посмотреть больше фоток? Ответить | С цитатой
star  (27.08.10 08:05): Глюкс,придурок ты.Тебя там не было.А твой коментари-рассуждения ограниченого человека) Ответить | С цитатой
Глюкс  (26.08.10 16:32): Ага, квест называется \"Вот накачался я пивом и где же мне теперь пописать\"... Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте