Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
01:23

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Иван Куличенко поздравляет жителей Днепропетровска с Днем города!

Иван Куличенко поздравляет жителей Днепропетровска с Днем города!
День народження міста – завжди хвилююча подія для мешканців, свято улюблене та шановане всіма дніпропетровцями. У житті нашого міста багато яскравих сторінок: з Дніпропетровськом пов'язані імена відомих державних діячів, вчених, митців та літераторів. Це величне свято є даниною пам'яті наших предків, які упродовж століть будували рідне місто і заповіли нам берегти його та примножувати його славу.

Головний скарб Дніпропетровська – його мешканці, прекрасні та працьовиті люди. Робота ж міської влади підпорядкована головній меті – зробити життя дніпропетровців кращим та заможнішим. Останнім часом у нас склалася традиція до кожного свята дарувати мешканцям відновлені площі та вулиці. Так до Дня міста ми збудували Катеринославський бульвар, Європейську площу, Алею закоханих, Набережну з фонтанами. Цього року відкриваємо реконструйований Театральний бульвар, на якому просто неба проходитимуть різноманітні театральні дійства. І на цьому робота не завершується. Майбутнє процвітання Дніпропетровська залежить від нашої турботи про місто, бажання зробити його красивим та благополучним. Вірю, що спільними зусиллями, ми досягнемо цієї мети.

Дорогі дніпропетровці, дякую кожному з вас за все, що ви робили та робите для рідного міста. Бажаю, щоб у кожному домі панували мир та спокій. Міцного здоров'я, родинного щастя, радості, Божого благословення та нових трудових успіхів на благо рідного міста та України.

Нехай наше місто процвітає. Слава Дніпропетровську і дніпропетровцям! Зі святом!

З повагою,

Міський голова Іван Куліченко

Gorod.dp.ua на Facebook.


полюби город  (14.09.10 16:24): Добр, http://ukrholidays.in.ua/excursion/22/26/ Відповісти | З цитатою
Добр  (13.09.10 14:04): А всётаки народ любит своего мэра! И не просто любит. Хотя бы потому, что если человек безразличен то мы не обращаем на него внимание. А тут масса ответов ИИ. Значит народный мэр совсем не безразличен своим избирателям)))... Відповісти | З цитатою
@Net@  (13.09.10 01:59): СПАСИБО Ваня за перекрытый мост до часу ночи, за организацию транспорта на левый берег, в частности в Приднепровск . Первый раз за все время не пустили ни одной маршрутки 35 маршрута. С центра пешком. Это круто Ваня. Надеюсь у людей хоть в этот раз хватит ума не выбирать тебя мером. Відповісти | З цитатою
сергей  (12.09.10 17:06): какого Х перекрыли мосты, стоит 25 придурков в погонах, нифига незнают, и нафига было остовлять один мост на островского? Відповісти | З цитатою
федор  (12.09.10 15:07): Житель Дранопетровска, ага! вожди не ходят, у них есть лимузины! Відповісти | З цитатою
Владимир  (12.09.10 11:43): Ваня, сделай подарок городу, УЙДИ!!! Відповісти | З цитатою
радуемся за вернисаж  (11.09.10 22:04): http://promarket.in.ua/view_news.php?id=39 Відповісти | З цитатою
johny  (11.09.10 21:48): 1, !!! cалюты... Відповісти | З цитатою
1  (11.09.10 21:16): Хватит быть недовольными! Давайте отпразднуем!!! Відповісти | З цитатою
эхо  (11.09.10 20:46): мыша, нет, качество их питьевой воды - отвратительное (в т.ч. и благодаря порту, да и промышленности хватает), хлорустойчивые штаммов болезнетворных бактерий есть - даже после очистки. Бюветы построили, да только они не особо спасают.
Насчет новостроек, Днепропетровск гораздо активнее в этом плане, ведущие бизнес-центры в стране построены у нас, а не в Одессе. Такие проекты, как "Мост", например. Даже синагога самая крупная в Европе - в Днепре, а не в Одессе -:)) Если бы не кризис, и у нас настроили бы еще много чего. Правда, большинству населения это все не по карману. Как в Днепре, так и в Одессе.
Відповісти | З цитатою
1 2 3 4 5
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті