Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 03 июня 2024
02:06

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 1 марта

 Криминальная сводка на 1 марта
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

18 лютого п. р. співробітниками Новомосковського міського відділу міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля одного із будинків по вул. Заводській у непрацюючого, 23-річного місцевого мешканця було вилучено два поліетиленові пакети з порошкоподібною речовиною білого кольору. Згідно, довідки НДЕКЦ вилучена речовина визнана психотропною речовиною «Метамфетамін», загальною вагою 1.511 гр. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 309 ККУ («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»). Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк. Наразі, зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

25 лютого п. р. співробітниками Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля одного із будинків по вул. Калиновій було задокументовано факт продажу 2 мл. психотропної речовини «Перветин» непрацюючим, раніше судимим, 34-річним громадянином. Також, у зловмисника було вилучено два медичних шприці з прозорою рідиною ємкістю 5 мл. та 2 мл.. Згідно висновку НДЕКЦ вилучена речовина визнана психотропною речовиною «Перветин», загальною сухою вагою 0.350 гр. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 307 ККУ («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів») та ч. 2 ст. 309 ККУ («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»).

28 лютого п. р. співробітниками Тернівського райвідділу міліції Криворізького міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів по вул. Маршака у непрацюючої, раніше судимої, 40-річної жінки було вилучено 3.6 кг наркотичного засобу «Макова соломка». Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження. За даним фактом, слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 309 ККУ («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»).

28 лютого п. р. до співробітників чергової частини Дніпропетровського міського управління від чергового ГУ МНС в області надійшло повідомлення про те, що в сторожовому приміщенні автостоянки по вул. Високовольтній стався вибух внаслідок якого загинув чоловік та вогнем було пошкоджено три автомобіля. Виїздом на місце пригоди, встановлено, що 28 лютого близько 02.10 в сторожовому приміщенні внаслідок несправності газового обладнання стався вибух газового побутового балону з послідуючим горінням, внаслідок чого загинув 54-річний охоронець. Наразі, за даним фактом проводиться перевірка.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте