Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
14:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 16 июня

Криминальная сводка на 16 июня
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

15 червня п. р. працівниками Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернувся непрацюючий, 18-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що близько 15.20 біля одного із будинків по вул. Каруни його непрацюючий, раніше судимий, 27-річний знайомий шляхом ривка заволодів мобільним телефоном. Збиток – 239 грн. Зловмисник - затриманий. За даним фактом, слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 186 КК України «Грабіж».

11 червня п. р. до працівників Красногвардійського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернулася 31-річна реалізатор квітів. Заявниця повідомила про те, що близько 11.00 двоє невідомих купили у неї квіти та розрахувалися грошовою купюрою номіналом 200 грн., яка викликала сумніви щодо її справжності. В ході проведення оперативно-розшукових заходів при спробі збути аналогічну грошову купюру був затриманий непрацюючий, 40-річний мешканець м. Запоріжжя. У чоловіка була вилучена купюра номіналом 200 грн., яка теж викликає сумніви щодо справжності. Згідно довідки НДЕКЦ зазначені купюри є фальшивими та не відповідають грошовим знакам Національного банку України, які знаходяться в офіційному обігу. Зображення на купюрах створені способом струйного друку за допомогою кольорової копіювально-розмножувальної техніки. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 199 КК України «Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів чи білетів державної лотереї». Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

23 лютого п. р. до працівників Ленінського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернувся сторож однієї із автостоянок. Заявник повідомив про те, що на території автостоянки сталося загоряння автомобіля. Виїздом на місце пригоди було встановлено, що внаслідок загоряння автомобіля, який належить непрацюючому, 39-річному громадянину було пошкоджено два автомобіля, які були припарковані біля вказаного авто. За скоєння злочину працівниками карного розшуку був встановлений та затриманий непрацюючий, 44-річний місцевий мешканець, який із хуліганських спонукань пошкодив автомобіль. За цим фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 194 КК України «Умисне знищення або пошкодження майна». Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


вова  (16.06.11 14:14): понравилось-загоряння Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте