Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
19:18

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

АМКУ оштрафовало 4 рынка Днепропетровской области на 48 тыс грн

 АМКУ оштрафовало 4 рынка Днепропетровской области на 48 тыс грн
Председатель Днепропетровского областного территориального отделения Антимонопольного комитета Украины Наталия Кучугура сообщила, что территориальным отделением были прекращены нарушения со стороны 4 рынков области.

Об этом она заявила на пресс-конференции в ИА «Мост-Днепр».

«Территориальным отделением АМКУ в Днепропетровской области прекращены нарушения со стороны рынков: «Центральный» (г. Орджоникидзе), Царичанского районного потребительского общества (смт. Царичанка), рынков «Центральный» и «Рассвет» (г. Вольногорск). Рассматривается дело в отношении рынка «Центральный» (г. Верховцево). На нарушителей наложены штрафы на общую сумму 48 тыс грн. По расчетам теротделения, экономический эффект от прекращения нарушений составляет более 650 тыс грн», - сказала она.

Наталия Кучугура отметила, что использование рынками экономически необоснованных тарифов приводило к тому, что предприниматели, торгующие на рынках, в свою очередь закладывали излишне уплаченные средства в цену своих товаров, что имело негативные последствия для конечных потребителей.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Вася  (30.11.11 14:57): посмотрите это улетное видео, как звезды готовятся встречать новый год... http://www.youtube.com/watch?v=PgE3hPb7ynQ&feature=chann el_video_title Відповісти | З цитатою
mumzik  (30.11.11 13:42): Пишут на русском, а "(смт. Царичанка)". Відповісти | З цитатою
Цушко  (30.11.11 12:41): я скоро к Вам прийду, если Вы не из ПэРов
http://www.pravda.com.ua/news/2011/11/30/6800519/
У вівторок Кабінет міністрів вніс до Верховної ради законопроект №9508 про внесення змін до закону "Про захист економічної конкуренції", що стосується забезпечення доказів у справах, які розглядають органи Антимонопольного комітету, пише газета "Комерсант-Україна".
Якщо документ буде прийнятий, АМКУ на підставі розпорядження про проведення перевірки зможе безперешкодно входити до приміщень підприємств, вилучати документи та інші носії інформації.
Органи комітету отримають право вимагати від фізичних або юридичних осіб надання усних або письмових пояснень.
Окрім того, відомство зможе опечатувати приміщення, системи комунікацій і місця зберігання інформації на термін до десяти днів.
Вилучені документи зможуть перебувати в АМКУ протягом місяця.
Зараз АМКУ має право залучати органи внутрішніх справ до перевірок, тільки якщо підприємство перешкоджає їх проведенню, нагадує видання.
Відповісти | З цитатою
УРАУРАУРА  (30.11.11 10:57): ООО!Видна работа!Где последний раз такую статью видели???Молодцы! Відповісти | З цитатою
данд  (29.11.11 18:07): ХА , ОЗЁРКА ПЛАТИТ ... И РУЛИТ !!! НЕ ПОСМЕЮТ СЛАВЯНКУ ЕЁ ЕТИТЬ ТУДА ЖЕ.. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті