Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 03 июля 2024
07:07

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Рятувальники МНС ліквідували наслідки негоди

Рятувальники МНС ліквідували наслідки негоди
Впродовж 21 та 22 січня 2012 року на Дніпропетровщині внаслідок несприятливих погодних умов (ожеледиця та снігові замети) ускладнилася ситуація на дорогах області.

21 січня між селами Васильківське та Русаково Петропавлівського району на автодорозі у снігу застряг приватний автобус марки «UVI» з трьома пасажирами. Прибулі за повідомленням рятувальники місцевого підрозділу МНС витягнули автобус з снігового замету. Силами спеціалізованих бригад райавтодору у Криничанському районі був поновлений рух на автодорозі Дніпропетровськ – Миколаїв, де був створений затор з 30 автомобілей.

22 січня у П’ятихатському районі, поблизу села Культура, на автошляху Жовті Води – П’ятихатки в сніговому заметі застряг легковий автомобіль «Фольксваген» з 3 особами, з них 1 дитина, та на повороті на село Богданово в сніговому заметі застрягло 4 легкових автомобіля (7 осіб). Силами рятувальників П’ятихатського районного відділу ГУ МНС в області за допомогою пожежної автоцистерни та буксирувального тросу всі транспортні засоби були витягнуті.

У Верхньодніпровському районі на автошляху Новомиколаївка – Верхівцеве через снігові перемети на дорозі між селами Воєводівка та Широке стався затор 21 вантажних та легкових автомобілів. На автошляхах між населеними пунктами Новомиколаївка та Щорськ також виникло ускладнення руху автомобільного транспорту. Рятувальники аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ МНС в Дніпропетровській області за допомогою інженерної, гусеничної та автомобільної техніки (МДК-3 – 1 од., БАТ-М – 2 од., МАЗ-537 – 1 од., МРІВ – 1 од.) провели роботи з розчищення автошляху протяжністю 90 кілометрів. Витягнуто зі снігових заметів 22 вантажних автомобіля, 2 пасажирських автобуса, 18 легкових автомобілів. Роботи з розчищення автошляху тривають.

Спільними силами спеціалізованих бригад облавтодору, комунальних підприємств та рятувальних підрозділів МНС на автошляхах у Софіївському районі поблизу населених пунктів Софіївка, Мар’ївка та Гончарово витягнуто зі снігових заметів 9 легкових, 8 вантажних автомобілів. Із снігового полону було визволено 24 людини, з них - одна дитина.

У Криворізькому районі, на автошляху Кривий Ріг – Петрово, поблизу села Лозуватка, в сніговому заметі застрягло 2 вантажних автомобіля та пасажирський автобус (в автобусі знаходились 5 осіб). Силами райавтодору витягнуто зі снігових заметів 2 вантажних автомобіля. Пасажири автобуса доправлені до місця призначення приватним транспортом. Роботи з витягування автобусу із замету плануються розпочати зранку 23.01.2012р.

Наразі тривають відновлення електропостачання у постраждалих населених пунктах області. В Дніпропетровській області до робіт із розчищення снігу залучено близько 328 чоловік та задіяно 224 одиниці техніки облавтодору, підприємств і організацій області. Силами аварійно-рятувальних підрозділів ГУ МНС в області здійснюється вилучення та буксирування автомобілів зі снігових заметів, розчищення автошляхів.

Gorod.dp.ua на Facebook.


автоконструктор  (23.01.12 18:53): После этой статьи в Мюнхене началась паника. Все работники концерна "Фольксваген" срочно ищут в интернете сайт фирмы, которая выпускает конкурирующие автомобили "Фольцваген". Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (56)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (19)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (10)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (9)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (9)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)

•  Світлофор не працював: у Дніпрі на Сонячній Набережній Toyota врізалась у Mercedes і той перекинувся (7)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (5)

•  На Дніпропетровщині двоє правоохоронців займалися поборами з водіїв на одному з блокпостів (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте