Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
14:18

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 21 марта

Криминальная сводка на 21 марта
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

20 березня працівниками Днiпропетровського райвідділу міліції в ходi проведення оперативно-розшукових заходів бiля одного з будинків по вул. Київськiй м.Пiдгороднє у непрацюючого 38-річного громадянина було вилучено обрiз одноствольної мисливської рушницi «iж-17», 16-го калiбру. Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ. За цим фактом слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).


Працівниками Заводського райвідділу Дніпродзержинського міського управління міліції за фактом згвалтування 15-річної неповнолiтньої, що мало мiсце 18.03.2012, був затриманий непрацюючий, ранiше судимий 28-річний чоловік.


Працівниками Центрально-мiського райвідділу Криворізького міського управління міліції за фактом незаконного заволодiння автомобiля 47-річного громадянина, що мав мiсце 19.03.2012, був затриманий непрацюючий 25-річний громадянин. Викрадений автомобiль у технiчно-справному станi - вилучено. За цим фактом слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи та обрання зловмиснику запобiжного заходу.


18 березня до Красногвардiйського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції звернувся 28-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що 18.03.2012 біля 03 г. в одному з магазинiв пiд час купiвлi автомобiльного мастила, невiдомий розрахувався грошовою купюрою номiналом 200 грн., котра викликала сумнiв її дiйсностi. Згiдно довiдки НДЕКЦ вилучена купюра не вiдповiдає грошовим знакам нацiонального банку України i є фальшивою. Проведеними заходами працiвниками сдсбез за скоєння злочину був затриманий, непрацюючий 43-річний мiсцевий житель, який пояснив, що зазначену купюру виготовив за мiсцем мешкання з сувенiрної продукцiї шляхом аплiкацiї та iмiтацiї тиснення за допомогою голки. Слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 199 Кримінального кодексу України (Виготовлення, зберігання, придбання,перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів чи білетів державної лотереї). Зловмиснику загрожує штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до чотирьох років, або позбавленням волі на строк до чотирьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте