Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 10 мая 2024
14:32

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 24 июня

Криминальная сводка на 24 июня
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

23 червня до працівників Широківського райвідділу міліції надiйшло повідомлення про те, що до приймального вiддiлення лiкарнi, автомобiлем швидкої медичної допомоги, з мiсця мешкання був доставлений безробітний, 61-річний громадянин, який з дiагнозом: проникаюче колото-рiзане поранення черевної порожнини був госпiталiзований до реанiмацiйного вiддiлення. Прийнятими заходами, за скоєння злочину був затриманий безробітний, 45-річний пасинок потерпілого. Зловмисник, 22 червня о 21.30 перебуваючи у станi алкогольного сп'янiння, за мiсцем спiльного мешкання, пiд час раптово виниклої сварки, кухонним ножем, спричинив потерпілому вищевказане тiлесне ушкодження.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).
Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

23 червня до працівників Павлоградського міськвідділу міліції вiд чергового лiкаря надiйшло повідомлення про те, що до приймального вiддiлення лiкарнi, автомобілем швидкої медичної допомоги, з мiсця мешкання, у станi алкогольного сп'янiння, з колото-рiзаними пораненнями плеча та нижньої частини грудної клiтини був госпiталiзований 34-річний громадянин. Проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів, за скоєння злочину була встановлена та затримана безробітна, 38-річна сусiдка потерпілого.

Зловмисниця, 22 червня о 23.55 бiля входу до пiд'їзду їхнього будинку, пiд час бійки виниклої в ходi сварки, на грунтi застарiлих неприязнених вiдносин, кухонним ножем, який мала при собi спричинила потерпілому вищевказанi тiлеснi ушкодження. Знаряддя злочину - кухонний нiж - вилучено.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


пре  (25.06.12 07:32): А в Чикаго 24июня негр поцарапал капот бентли , бентли доставлем в реанимацию местного автосервиса , орудие царапания гвоздь , изьято... И только в Днепропетровске ну как всегда Никто Никого и Никак...! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте