Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 11 мая 2024
10:41

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 26 июня

Криминальная сводка на 26 июня
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

25 червня до працівників Петриківського райвідділу міліції по телефону надiйшло повідомлення про те, що до приймального вiддiлення лiкарнi бригадою швидкої медичної допомоги, з одного із будинків по вул. Ворошилова у с. Гречино, з проникаючим колото-рiзаним пораненням грудної клiтини, в станi алкогольного сп'янiння був доставлений безробітний, ранiше судимий, 40-річний громадянин.

Потрепілий, цього ж дня, пiсля надання первинної медичної допомоги, помер у лiкарнi. За скоєння злочину працiвниками карного розшуку був затриманий, 24-річний мiсцевий житель, iнвалiд 1-ї групи, який перебуває на облiку у лiкаря-психiатра.

Зловмисник, повiдомив, що 25 червня близько 13.30 вiн разом зi своєю матiр'ю та її співмешканцем (потерпілим) знаходились в будинку. Між співмешканцями виникла сварка, в ходi якої чоловік намагався дерев'яною палицею побити жінку.

Захищаючи свою матір, зловмисник взяв зi столу нiж та спричинив потерпілому вищевказане тiлесне ушкодження. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).


25 червня до працівників Павлоградського міськвідділу міліції звернувся безробітний, 41-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що 10 червня на подвiр'ї одного із будинків по вул. Днiпровськiй, невiдомий, шляхом ривка, заволодiв грошима у сумі 197 гривень. За скоєння злочину був затриманий безробітний, ранiше судимий, 23-річний мiсцевий житель. Ведеться слідство.


25 червня до працівників Дзержинського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернулась 38-річна громадянка. Заявниця повідомила про те, що о 17.10 бiля одного із будинків по пр. Миру, невiдомий, шляхом ривка, з шиї, заволодiв ланцюжком з жовтого металу. Збиток - 13 750 гривень. За скоєння злочину по «гарячим слідам» був затриманий безробітний, ранiше судимий, 19-річний мiсцевий житель. Ведеться слідство.


25 червня до працівників Красногвардійського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернувся безробітний, 20-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що 22 червня о 01.00 троє невiдомих, побивши руками по головi та тулубу, заволодiли мобiльним телефоном. За скоєння злочину, працівниками карного розшуку були встановленi та затриманi 19-ти, 17-ти та 20-ти річні мешканцi с. Горького, Днiпропетровського району.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2. ст.186 КК України (грабіж). Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


25 червня працівниками Красногвардійського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ходi проведення оперативно-розшукових заходів в одній із квартир по вул. Янгеля, у безробітного, ранiше судимого, 44-річного господаря оселі було вилучено саморобний пристрiй по типу «Самопал», виготовлений iз металевої трубки довжиною 230 мм., дiаметром 9 мм. прикрiпленої до дерев'яної рукоятки. Згiдно довiдки НДЕКЦ вилучене є нестандартною вогнепальною зброєю, виготовленою саморобним шляхом по типу гладкоствольних, дульнозарядних (шомпольних) пiстолетiв з фiтiльним запаленням заряду. За цим фактом ведеться слідство.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте