Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 11 мая 2024
21:44

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 30 июня

Криминальная сводка на 30 июня
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

29 червня до працівників Широківського райвідділу міліції вiд чергового лiкаря надiйшло повідомлення про те, що до приймального вiддiлення лiкарнi бригадою швидкої медичної допомоги з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, закритою травмою грудної клiтини, переломом ребер та двостороннiм розривом легень був доставлений безробітний, 40-річний громадянин.
Потерпілий пояснив, що о 10.30, коли вiн перебував в гостях у свого знайомого, останнiй, пiд час розпиття спиртних напоїв, в ході раптово виниклої сварки руками, ногами та дерев'яною палицею побив його спричинивши вказанi тiлеснi ушкодження.
За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).
Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

29 червня до працівників Павлоградського міського відділу міліції звернувся безробітний, 36-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що о 01.30 на перехрестi вулиць Харкiвськiй та Радянськiй, невiдомий, вдаривши рукою по обличчю, заволодiв його мобiльним телефоном. За скоєння злочину був затриманий безробітний, 30-річний місцевий мешканець. Ведеться слідство.

29 червня до працівників Красногвардійського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернувся безробітний, 29-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що бiля одного із будинків по вул. Уральскiй, троє невiдомих, побивши поводком для вигулу собаки по обличчю, заволодiли його велосипедом. За скоєння злочину по «гарячих слiдах» були затримані безробітні, 55-ти та 29-ти річні місцеві мешканці. Викрадене - вилучено. Ведеться слідство.

29 червня до працівників Саксаганського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернулась 78-річна пенсіонерка. Заявниця повідомила про те, що о 10.40 бiля пiд'їзду її будинку, невiдомий, шляхом ривка, заволодiв пакетом з гаманцем iз грошима у сумі 116 гривень, ключами вiд квартири та пенсiйним посвiдченням на її iм'я. За скоєння злочину по «гарячих слiдах» був затриманий безробітний, 50-річний громадянин без визначеного місця проживання. Викрадене - вилучено. Ведеться слідство.

За фактом розбiйного нападу на 28-річного водiя таксі, який мав мiсце 19 березня в Саксаганському районi м. Кривий Рiг, встановлено, що даний злочин скоїли двоє непрацюючих місцевих мешканців.
Зловмисники ввечерi 19 березня познайомились в барi, де розпивали спиртнi напої. Коли у них закiнчились грошi чоловіки вирішили скоїти пограбування водiя таксi. О 02.55 зловмисники сiли у автомобiль потерпілого та попрохали вiдвезти їх на вул. Мелешкiна, при цьому один із зловмисників сiв поряд з водiєм, а інший позаду. Рухаючись по вул. Мелешкiна пасажири наказали водієві зупинитись. Коли потерпiлий зупинився один із зловмисників руками ззаду схопив водія за шию, а інший обшукав його та забрав гроші. Потерпiлий намагався вчинив опiр i по рацiї сповiстити оператора про даний злочин. З метою припинення опору, зловмисник дiстав у себе iз-за поясу саморобну пiку та нею вдарив потерпiлого в грудну клiтину. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 4 ст. 187 КК України (розбій).
Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Безработицу же подолано?  (30.06.12 22:45): безробітний, 29-річний громадянин
безробітний, 40-річний громадянин.
безробітний, 36-річний громадянин
безробітний, 30-річний місцевий мешканець
безробітний, 50-річний громадянинданий
злочин скоїли двоє непрацюючих місцевих мешканців.
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте