Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
18:30

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Криминальная сводка на 6 июля

Криминальная сводка на 6 июля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

5 липня працівники Павлоградського міського відділу міліції в ходi проведення оперативно-розшукових заходів по вул. Днiпровськiй, у безробітного, ранiше судимого за крадіжки, 40-річного мiсцевого жителя було вилучено саморобний однозарядний пристрiй типу «Самопал», який складається з металевої трубки дiаметром 7 мм. та довжиною 30 см., прикрiпленої до дерев'яної рукоятки.

Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження. За цим фактом слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).


5 липня працівниками Жовтневого райвідділу міліції Криворізького міського управління в ходi проведення оперативно-розшукових заходів по вул. Кремлiвськiй, у безробітного, 38-річного мiсцевого жителя було вилучено сигнальний шестизарядний револьвер, калiбру 9 мм, споряджений двома патронами та трьома стрiляними гiльзами. Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження.

За цим фактом слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).


1 липня до працівників Новомосковського міського відділу міліції вiд чергового лiкаря приймального вiддiлення лікарні надiйшло повідомлення про те, що машиною швидкої медичної допомоги до них з закритою черепно-мозковою травмою та забоєм головного мозку був доставлений безробітний, 47-річний громадянин. 5 липня постраждалий не приходячи до тями помер.

Проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів, за скоєння злочину був затриманий безробітний, 31-річний мiсцевий житель, який 30 червня о 21.30 за мiсцем мешкання потерпiлого, пiд час спiльного розпиття спиртних напоїв, в ходi раптово виниклої сварки, побив останнього руками по головi спричинивши вищевказанiт тiлеснi ушкодження.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.


За пограбування 33-річної громадянки, що мало мiсце 25 лютого працівниками Заводського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління був затриманий 16-річний молодик. Частину викраденого - мобiльний телефон - вилучено.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 186 КК України (грабіж).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті