Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
11:29

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 15 сентября

Криминальная сводка на 15 сентября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

14 вересня до працівників Криворізького райвідділу міліції надiйшло повiдомлення про те, що в одному із будинків по вул. Садовiй у с. Волове з відкритою черепно-мозковою травмою було виявлено труп безробітного, 41-річного господаря оселі.

Проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів, за скоєння злочину був затриманий безробітний, 54-річний брат потерпілого.

Як з’ясувалося, о 03.00 пiсля спiльного розпиття спиртних напоїв та раптово виниклої сварки, зловмисник дочекався коли потерпілий пiде спати, після чого вдарив його ззаду автомобiльною монтировкою по головi, спричинивши вищевказане смертельне тiлесне ушкодження. Знаряддя злочину - автомобiльну монтировку - вилучено.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.


За пограбування 50-річного громадянина, що мало мiсце 30 серпня працівниками Саксаганського райвідділу міліції Криворізького міського управління за ст. 115 КПК України були затриманi ранiше судимi, 36-ти та 37-ми річні місцеві мешканці.

Частину викраденого - хрестик з жовтого металу - вилучено. Наразі, прийнятi заходи для встановлення та затримання третього спiвучасника злочину. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.3 ст. 186 (грабіж) КК України.

Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте