Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
10:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Торгово-промышленная палата приглашает на украинско-немецкую биржу контактов

Торгово-промышленная палата приглашает на украинско-немецкую биржу контактов
Запрошуємо Вас взяти участь в українсько-німецькій біржі контактів, яка відбудеться в Дніпропетровську 3 жовтня 2012р. в приміщенні Дніпропетровської ТПП (вул. Шевченка, 4, конференц-зали, 3 і 4 поверх), початок о 14.00.

Організаторами зустрічі виступають Генеральне консульство Федеративної Республіки Німеччина в Донецьку спільно з Дніпропетровською торгово-промисловою палатою за підтримки Дніпропетровської обласної влади.

У складі делегації наступні німецькі підприємства, що готові до співпраці:

1. TECHCOM GmbH (www.techcom-gmbh.de) - поставка інноваційних металургійних технологій та високоякісних вогнетривких матеріалів. Розробляє та впроваджує металургійні технології, що дозволяють скоротити питомі витрати на виплавку сталі, а також інтенсифікувати процес виплавки металу в різних агрегатах. Поставка вогнетривких матеріалів високої якості, технічний супровід їх використання. Інтерес до співпраці: підприємства кольорової та чорної металургії.

2. Концерн REHAU (www.rehau.com/UA_uk/) - світовий лідер з виробництва продуктів з полімерів для будівництва, автомобілебудування та індустрії. Пропонує економічні і екологічно безпечні інноваційні рішення для віконної і фасадної технік, внутрішніх та зовнішніх інженерних систем. Як компетентний розробник автомобільних систем, REHAU є надійним партнером автоіндустрії у вдосконаленні безпеки, комфорту і дизайну автомобіля. Компанія пропонує асортимент високоякісних серійних та системних розробок. Інтерес до співпраці: Девелоперські організації, будівельні фірми, архітектурні та проектні бюро, монтажні організації.

3. Компанія Deutsche Messe AG (www.dm-expo.ru) займається організацією та проведенням виставок з 1947 року. Щорічно компанією проводиться понад 100 заходів у різних куточках світу. Будучи світовим лідером за розміром виставкової площі, продовжує розширювати програму заходів, що проводяться за кордоном. Зацікавлені зустрітися з підприємствами енергетики, електроніки та електроенергетики, телекомунікаційними компаніями, інформатики, зв'язку, субпідряду. Підприємствами приладо - і машинобудування.

4. Спільне українсько-німецьке підприємство «Д-р Клашка ГмбХ» (www.klaschka.com.ua) - виробництво і збут компонентів, пристроїв і систем автоматизації в промисловості і техніці екологічного захисту (датчики, електронні модулі, програмні апарати управління, шини, а також пристрої та системи автоматизації). Інтерес до співпраці: організація виробництва електронних систем автоматизації на території України з подальшим збутом цієї продукції.

5. ТОВ «Ремондіс Україна» (www.remondis.ua) є дочірнім підприємством німецької групи компаній REMONDIS AG & Co. KG, однієї з найбільших міжнародних компаній в галузі водного господарства та поводження з відходами за принципом замкнутого циклу.

6. ДП «Сіменс Україна» (www.siemens.com) - дочірнє підприємство зі 100%-ними іноземними інвестиціями - одна з провідних технологічних компаній України. Постачає обладнання, технології та комплексні рішення для ключових галузей української економіки: промисловості, енергетики, транспорту та охорони здоров'я. Зацікавлені зустрітися з промисловими та енергетичними підприємствами регіону.

7. Представництво BASF SE (www.basf.ua) в Україні пропонує засоби захисту рослин, ветеринарні та харчові добавки, спеціальні хімікати, в тому числі продукти для лакофарбової, текстильної, шкіряної та нафтопереробної промисловості, різні пластмаси, полімерні дисперсії та сировинні матеріали для лакофарбової та паперової промисловості, базову хімію, матеріали будівельної хімії та багато іншого. Інтерес: підприємства хімічної галузі, будівельної індустрії, гірничо-металургійної галузі, паперової промисловості, аграрного сектора, харчових і кормових добавок, виробництва лаків та фарб, нафтопереробного сектора.

8. ТОВ ЗУЛО Умвелттехнік (www.sulo.com) Підприємства групи SULO мають більш ніж сторічну історію, пропонують новаторську продукцію та рішення, що застосовуються в області збору та утилізації відходів, у муніципальних господарствах і при оформленні інтер'єрів, в хімічної галузі; крім того, пропонуються послуги по логістиці.

9. ТОВ «ТЮФ Рейнланд Україна» (www.tuv.com) є однією з провідних компаній з надання незалежних технічних послуг, володіє багаточисельними міжнародними акредитаціями та уповноважений в Україні здійснювати технічний нагляд, сертифікувати продукцію, системи менеджменту та персонал згідно вимогам міжнародних стандартів.

10. ПАТ «Лінде Газ Україна» (www.linde-gas.com.ua) пропонує своїм клієнтам промислові гази, медичні, спеціальні гази, а також кріогенне та зварювальне обладнання. Продукція підприємства не обмежується тільки поставками широкого асортименту газової продукції, також пропонуються послуги з доставки продукції, оренди газових балонів і бандлів, оренди установок та сервісне обслуговування криогенного і зварювального устаткування. Гази в балонах: кисень (медичний, технічний), азот, аргон, ацетилен, двоокис вуглецю, захисні зварювальні суміші, пропан, харчові газові суміші, аргонометановая суміш, перевірочні газові суміші, гелій, водень, лазерні гази і суміші. У зрідженому вигляді - кисень (технічний, медичний), азот, аргон і двоокис вуглецю.

11. Представництво Commerzbank AG у Києві (www.commerzbank.de) – один з провідних банків Німеччини, який надає консультації та супровід українських банків-кореспондентів Комерцбанку з питань платіжного обороту та фінансування закупівель техніки та технологій в Німеччині.

12. Schenck Process Ukraine GmbH (www.schenckprocess.com.ua) - провідний постачальник обладнання та комплексних рішень для процесів статичного і динамічного промислового зважування, дозування, грохочення, зневоднення, сепарації, а також транспортування і обробки сипучих матеріалів для металургійної, гірничорудної, вугільної, коксохімічної промисловості. Технологічним ядром вагодозуючого обладнання, вібротранспортерів і грохотів є високоточне вимірювальне обладнання і програмне забезпечення.

13. ООО «Вирівський кар’єр» (www.basalt-ag.com.ua) - щебінь «Вирівського кар'єру» різноманітних фракцій (5-10, 5-20, 10-20, 20-40, 40-70, 2-4, 4-8, 8-11, 11-16, 16-22, 32-63, 0-2, 0-5, 0-30, 0-40, 0-70мм та за бажанням замовника) виробляється на сучасному європейському обладнанні та відноситься до групи надміцного гранітного щебеню з маркою міцності М-1400.

14. Представництво німецької економіки в Україні (www.ukraine.ahk.de) є офіційним представництвом Асоціації Торгово-промислових палат Німеччини (DIHK Berlin) і з 1993 р. представляє в Україні інтереси німецьких підприємців, фірм, спілок та об'єднань, що працюють у сфері промисловості, виробництва, торгівлі, послуг, банківської справи і т. п. Установа надає практичну допомогу суб'єктам підприємницької діяльності Німеччини і України будь-якої форми власності щодо налагодженню контактів та успішного співробітництва, надає інформаційно-правову підтримку реалізації проектів, пов'язаних зі здійсненням німецьких інвестицій в економіку України. DIHK - перша адреса, за якою звертаються німецькі фірми, охочі працювати в Україні.

15. MAN Truck & Bus Ukraine (www.mantruckandbus.com.ua) почала свою діяльність в березні 2006 року в якості дочірнього підприємства MAN Truck & Bus AG. Головним напрямком діяльності даного проекту став продаж нової, а також колишньої у вживанні вантажної та пасажирської автомобільної техніки. Дилерська мережа налічує 11 центрів з продажу та сервісного обслуговування техніки МАН. Продаж здійснюється як зі складу в Києві, так і на замовлення.

16. ПП Peter Jacob - віконне виробництво, нерухомість, посередництво в наймі квартир. Ремонт під ключ.

17. «ЕМФ Лебенсмиттельтехник-Анлагенбау ГмбХ» (www.emf.de) - надання консультаційних послуг, проектування, конструювання, комплексна поставка і монтаж «під ключ» виробничих установок для харчової промисловості (розведення та переробка риби, бійні, лінії по переробці м'яса та виготовленню м'ясопродуктів у т.р. птахівництва, лініі виготовлення консервів, кормів, обладнання для підготовки води, очищення стоків, утилізації відходів, комплекси з переробки рапсу, спіральні морозильники та інше.

18. «WURTH UKRAINE»/ Division Industry (www.wuerth.com.ua) - група «Вюрт» є лідером на світовому ринку в області торгівлі монтажної технікою і кріпильними виробами. На сьогоднішній день вона представлена ​​в 84 країнах світу та реалізує логістичні, диспозитивні програми по забезпеченню і надання послуг, що розроблені з урахуванням індивідуальних потреб кожного клієнта, а також спеціалізовані вироби для промислових підприємств. За своєї основної діяльності асортимент компанії Wurth охоплює більше 1.000.000 найменувань продуктів для майстерень та промислових підприємств: від кріплення, метизів, дюбелів і інструменту до хіміко-технічних продуктів і засобів індивідуального захисту.

19. ТОВ «СЕВ-Євродрайв» (www.sew-eurodrive.ua) – збирання й продаж електротехнічної продукції (мотор-редуктори, електродвигуни, редуктори, частотні перетворювачі, т.і..) Консультації, технічна підтримка та надання сервісних послуг стосовно згаданої продукції. Складально-сервісний цех розташований у Дніпропетровську.

Обов'язкова попередня реєстрація!

Отримати додаткову інформацію щодо учасників візиту можна у відділі зовнішніх зв'язків та інвестицій УЗЕЗ Дніпропетровської торгово-промислової палати за тел: (056) 374-94-12 (10, 09), [email protected].

Gorod.dp.ua на Facebook.

Документи за темою:

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті