Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
00:49

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Попередження ускладнень дорожнього руху

Попередження ускладнень дорожнього руху
В Дніпропетровській області проводиться робота щодо попередження ускладнень дорожнього руху.

8 січня о 09:10 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення, що у Петропавлівському районі на трасі «Київ-Луганськ-Ізварине» водій легкового автомобілю «Вольво» на засніженій дорозі не впорався з керуванням та з'їхав у кювет. Співробітники служби цивільного захисту за допомогою спеціального обладнання та техніки визволили автомобіль з подружжям. Постраждалих та травмованих немає.

Також, о 12:30 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення, що у Дзержинському районі міста Кривий Ріг по вулиці Каховська, водій вантажного автомобілю не впорався з керуванням, та з'їхав у кювет. Оперативно прибулі на місце події рятувальники за допомогою тросів та техніки витягли автомобіль на дорогу.

На даний час співробітниками автодорожніх і комунальних служб Дніпропетровської області проводяться роботи щодо розчищення та посипки доріг місцевого та обласного значення. До ліквідації наслідків негоди залучено 704 чоловіка особового складу та 479 одиниць очисної техніки.

Не зважаючи на погіршення погодних умов рятувальники Дніпропетровщини готові і подалі виконувати завдання за призначенням у зимовий період, та у разі необхідності надати допомогу постраждалим, які потрапили у замет. З цією метою додатково передбачено чергування 5 одиниць техніки підвішеної прохідності, яка може використовуватись у якості тягачів в місцях прогнозованого утворення транспортних заторів на автошляхах, у першу чергу державного та регіонального значення.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Радиал  (09.01.13 16:34): Дорога в аэропорт вообще не чистится, хотя зачем ее чистить, авиакомпания "Днеправиа" обанкротилась, теперь в Киев только на Хюндаях или на оленях! Відповісти | З цитатою
Дорожное затруднение  (09.01.13 12:28): Спосибо за ПРедеПРеждение. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Валяю дурака  (09.01.13 11:42): Такой состав немаленький, а ПассажиРа всего два. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті