Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 13 червня 2024
06:51

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Депутати підтримали ініціативу губернатора

Депутати підтримали ініціативу губернатора
Ініціатива губернатора Дмитра Колєснікова щодо системної взаємодії обласної влади та нардепів була підтримана представниками Дніпропетровщини в парламенті.

Під час зустрічі з керівництвом Дніпропетровщини народні депутати підтримали ініціативу губернатора Дмитра Колєснікова щодо налагодження постійної взаємодії нардепів- вихідців із Дніпропетровська, та обласної влади. Зокрема, на зустрічі пролунала ідея створення міжфракційної групи народних депутатів із нашого регіону, які будуть представляти та захищати інтереси Дніпропетровщини у Верховній Раді.

«Ця зустріч важлива , в першу чергу тим , що подібних заходів , коли народні депутати , які представляють регіон у вищому законодавчому органі , збиралися за одним столом , не було»,- про це сказав народний депутат України Ігор Циркін.

« Це дуже правильна ініціатива , адже без зв'язку Верховної Ради , як законодавчого органу , з місцевими органами влади , органами місцевого самоврядування , держадміністраціями неможливо налагодити конструктивну і плідну роботу . Результат цієї праці має бути один - постійне поліпшення якості життя українців »,- сказав народний депутат України Євген Морозенко.

Народний депутат Вячеслав Задорожний підкреслив, що голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков, який має досвід роботи у Верховній раді (2007-2010 р.р.) зможе вибудувати ефективну взаємодію із представниками регіону в парламенті. «Ми розуміємо важливість співпраці з місцевими органами влади. За кожним із нас стоять тисячі виборців, які розраховують на нашу підтримку. Ми відкриті, готові до плідної роботи та діалогу для вирішення завдань по розвитку регіону», - зазначив Вячеслав Задорожний (до обрання займав посаду першого заступника голови облдержадміністрації Олександра Вілкула).

«Для депутатів - вихідців з Дніпропетровської області вкрай важливим є звіряти думки і дії і з сподіваннями жителів області , планами місцевої влади , для того щоб діяти спільно і в інтересах регіону »,- зауважив народний депутат Олександр Момот. Також нардеп зазначив , що буде приділяти увагу розвитку транспортної інфраструктури , як на національному , так і на місцевих рівнях .

Народний депутат Ірина Спіріна запропонувала продовжити роботу над соціальним проектом, в рамках якого можливо залучити більшу кількість медичних працівників у сільську місцевість. Для цього, наголошує Ірина Спіріна, потрібно забезпечити спеціалістів гідною заробітною платнею, житлом та певними соцгарантіями. Наразі, на Дніпропетровщині реалізується проект модернізації медицини. В його рамках впроваджені «місцеві стимули», що спрямовані на фінансову та соціальну підтримку лікарів первинної ланки (сімейних лікарів, терапевтів, педіатрів), а саме: забезпечення їх безкоштовним мобільним зв'язком, пільговим проїздом у громадському транспорті, грошовими надбавками до заробітної плати, службовим житлом тощо. Крім цього, медичним працівникам центрів первинної медико-санітарної допомоги області підвищена заробітна плата з урахуванням обсягу виконаної роботи.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:



 

Читайте також:


СМІ  (24.01.13 12:52): Думаю, депутатам ВР від області, в тому числі і О. Царьову, потрібно начати ходить кожний день на роботу. Створити регіональне об"єднання або фракцію. Підтримати ідею партії СВОБОДИ, та як прибічникам більшості від ПР, все ж таки голосувати кожному особисто своїми картками. Розібратися у державотворенні (знаю, нікудишні ви в цьому, тому притягніть на допомогу науковців) і приймати тільки державницькі закони. Добитися на найближчій сесії від Азарова стратегічного плану розвитку України, або відправити тепер уже "попєредніка" негайно у відставку, поскільки такого плану немає. Іншого виходу немає. Дивіться, як реагує на наших горе-чиновників ДАВОС. Налагодити тотальний контроль за бюджетом. Дать принципову оцінку Генпрокурору та МВД по оцінці злочинності та корупції. Думаю, що територіальні громади області, місцеве керівництво та еліта, від вас не відстануть по справах. Відповісти | З цитатою
Мнение  (23.01.13 09:41): "Инициатива ...". Какая нах... иницитаива - это его работа, за которую он нехило получает. Он еще пусть инициирует работать на работе!!! Відповісти | З цитатою
Добрый циник  (23.01.13 02:33): В парламенте раньше "дирижёр" сидел и махал как "ПР" правильно голосовать ...
Теперь решили всех депутатов за ранние инструктировать "на какую кнопку давить" ...

Вот мне интересно, из всех депутатов хоть кто то свой мозг использовать будет ?
Відповісти | З цитатою
Про  (22.01.13 22:26): Ребята , это все классно - но люди живут все хуже и хуже , улучшения как и перестройка - для нас фатальны! Хоть не пиарьтесь , и так вас Днепропетровск "выберет" в очередной раз , че воду каламутить то...:) Відповісти | З цитатою
666  (22.01.13 21:56): Кнопкодавы поддержали инициативу губернатора,... нравится этот местечковый (циркинский) патриотизм. Відповісти | З цитатою
3хаха.  (22.01.13 21:10): будут представлять и защищать интересы Днепропетровщины в Верховной Раде.Ха ха ха свои интересы они будут защищать!О себе любимых заботиться!кто виде хоть1-Порядочного нар депа? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті