Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 29 травня 2024
09:42

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Криминальне зведення на 31 січня

Криминальне зведення на 31 січня
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

30 січня до працівників Магдалинівського райвідділу міліції вiд фельдшера бригади швидкої медичної допомоги надiйшло повiдомлення про те, що в одному із будинків вул.50 рокiв СРСР , в смт. М агдалинiвка, з проникаючим колото-рiзаним пораненням грудної клiтини було виявлено труп безробітного , ранiше судимого , 37-річного громадянина.

В иїздом на мiсце встановлено, що 30 січня, 24-річна дружина потерпілого перебуваючи в гостях у своєї матерi, пiд час приготування їжi на кухнi, в ходi раптово виниклої сварки (потерпiлий був у нетверезому станi та ч і плявся до дружини), кухонним ножем спричинила йому вищевказане смертельне поранення. Наразі, знаряддя злочину вилучено.

За цим фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України.

Зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

30 січня до працівників Васильківського райвідділу міліції звернулась 38-річна жінка. Заявниця повідомила про те, що 29 січня о 22.30 у балцi мiж вулицями М iчурiна та Л енiна в смт. Васильк i вка, безробітний, 26-річний громадянин погрожуючи ножем згвалтував її 15-річну доньку. Наразі зловмисник затриманий.

За цим фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.152 ( з ґвалтування ) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років.

29 січня до працівників Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернувся безробітний, 26-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що о 22.00 бiля магазину по пр. iм. газети «П равда » , невiдомий, вдаривши рукою по головi, заволодiв пробниками туалетної води. Збиток - 50 гривень. З а скоєння злочину був затриманий безробітний 31-річний громадянин.

В икрадене - вилучено.

За цим фактом слідчим відділом було розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.186 (грабіж) КК України.

30 січня до працівників Індустріального райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернулась 53-річна громадянка. Заявниця повідомила про те, що о 16.00 по пр. iм. газети «П равда » , коли потерпiла сiдала до автомобiля, невiдомий, шляхом ривка, з руки заволодiв грошима у сумі 2 670 гривень та намагався втекти, але був затриманий чоловiком потерпiлої. З а скоєння злочину до райвідділу міліції був доставлений 47-річний громадянин.

За цим фактом слідчим відділом було розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.186 (грабіж) КК України.

30 січня працівники Ленінського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів по вул. Будьонного у безробітного, ран i ше судимого, 31-річного м i сцевого жителя вилучили паперовий пакетик з порошкопод i бною речовиною б i лого кольору вагою близько 0,5 гр, за зовн i шн i ми ознаками схожу на психотропну речовину «Метамфетам i н».

За цим фактом слідчим відділом вир i шується питання про в i дкриття кримінального провадження за ознаками ч.1 ст.309 ( незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.

За пограбування 9-річного хлопчика, що мало м i сце 22.11.2012 працівниками Самарського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління був затриманий безробітний, 24-річний громадянин. В икрадений мобiльний телефон - вилучено.

За цим фактом слідчим відділом було розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.186 (грабіж) КК України.

21 січня працівниками Тернівського міськвідділу міліції пiд час проведення оперативно-розшукових заходів зi схованки в приватному будинку по вул. Д убiнiна, було вилуч ено саморобний пристрiй по типу «С амопал » , виготовлений iз металевої трубки довжиною 250 мм, дiаметром 7,5 мм, прикрiпленої до дерев'яної рукоятки, який згiдно висновку балiстичної експертизи, належить до категорiї вогнепальної зброї , який належить безробітному, ранiше судимо му, 36-річному господарю оселі.

За цим фактом слідчим відділом було розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.263 ( н езаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами ) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від двох до п'яти років.

22 січня працівники Новомосковського міськвідділу міліції в ходi проведення оперативно-розшукових заходів по вул. Жовтнев i й у безробітного, ран i ше судимого, 36-річного м i сцевого жителя вилучили два медичних шприці з 5,3 мл прозорої р i дини, яка зг i дно з висновком НДЕКЦ містить психотропну речовину «Метамфетам i н», сухою вагою 0,2132 гр.

За цим фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.309 ( незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від двох до п'яти років.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (16)

•  В Україні з липня планують збільшити вартість бензину та дизелю (12)

•  Суд зобов’язав мерію Дніпра зберегти історичну будівлю Палацу профілактики (12)

•  Метрополітен Дніпра проведе консультації з підрядниками для добудови 3 станцій (9)

•  Стеллу «Дніпро» знесуть, проте нову встановлювати не будуть. Чому? (7)

•  На Дніпропетровщині в наслідок аварії за участю «ЗАЗ» та «Daewoo» є загиблий та постраждалі (5)

•  У Дніпрі відкрився вечірній базар у дворі старого цирку біля Центрального ринку «Озерка» (5)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  До України повертається пил з Сахари (5)

•  Сімейний лікар має до 2000 пацієнтів: ситуація на Дніпропетровщині (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті