Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 25 травня 2024
01:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Адресна допомога жителям регіону

|«« «« »» »»|

Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков провів черговий особистий прийом громадян.

«Особисте спілкування з громадянами дає можливість керівництву області, міст та районів не лише допомагати людям у конкретних ситуаціях, а й робити висновки щодо якості роботи певних служб та підрозділів, - вважає голова облдержадміністрації Дмитро Колєсніков. - Питання, з якими звертаються люди до будь-якого керівника, мають вирішуватися так же оперативно, як і у випадку особистого звернення до губернатора».

Так, н аразі в обласній клінічній лікарні імені Мечникова проходить необхідну діагностику перед операцією 58-річний інвалід другої групи з Кривого Рогу, який звернувся на минулий особистий прийом до голови облдержадміністрації з проханням проведення протезування тазостегнового суглобу . П ісля звернення до губернатора багатодітної вдови, її троє дітей-школярів вже отримали путівки на оздоровлення до обласного дитячого центру соціальної реабілітації «Перлині Придніпров`я». Вони відпочиватимуть та навчатимуться там з 26 лютого до 18 березня.

Сьогодні на особистий прийом до Дмитра Колєснікова звернулась мешканка Дніпропетровську, яка просить налагодити телефонний зв`язок. Через пошкодження кабелю телефон не працює з 14 січня. В ремонтному бюро їй пообіцяли вирішити проблему за місяць. Для жінки це занадто довгий термін, бо за допомогою Skype вона зв`язується з братом, який живе закордоном. У брата – розлади мовлення, тож їх спілкування можливе тільки за допомогою відеозв` язку. Дмитро Колесніков доручив вирішити питання жінки у найкоротші терміни – протягом тижня.

Сьогодні на особистому прийомі громадян до губернатора за матеріальною допомогою на лікування звернулася жителька Новомосковську Жінці видалили легеню, вона перебуває на обліку в мед закладі і щороку їй доводиться проходити дороговартісне лікування. Дмитро Колєсніков запевнив, що вже протягом наступних двох тижнів жінці визначать матеріальну допомогу на лікування.

Також з питань охорони здоров`я звернулись ще 2 жительки Дніпропетровську. Одній з них необхідно пройти діагностику серця, іншій – стаціонарне лікування у Дніпропетровському обласному центрі кардіології та кардіохірургії. Дмитро Колєсніков поставив завдання департаменту охорони здоров`я облдержадміністрації надати людям необхідні медичні послуги. А для пенсіонерки з Дніпропетровська голова облдержадміністрації поставив завдання надати путівку для оздоровлення у березні 2013 року в санаторії для ветеранів війни.

Допоможуть у скрутній ситуації й дніпропетровській сім'ї, де батько-одинак сам виховує чотирьох дітей. Для найстаршої - дванадцятирічної дівчинки, яка вчиться у школі та є головною помічницею таткові у хатній роботі, - виділять путівку для оздоровлення. Для допомоги батькові родини Дмитро Колєсніков також дав відповідні доручення соціальним службам, в тому числі – потурбуватися про можливість отримати роботу.

Учасниця блокади Ленінграду, жителька Першотравенська звернулася до голови облдержадміністрації зі скаргою, що на міжміський рейс їй відмовили у продажу квитка за пільговими цінами. Губернатор Дмитро Колєсніков доручив протягом тижня розібратися з порушеннями та невідповідністю до законодавства щодо продажу квитків пільговим категоріям населення. Також на нараді з структурними підрозділами облдержадміністрації губернатор дав доручення управлінню транспорту та зв'язку провести роз'яснювальну роботу із перевізниками.

«Та допомога, яка за проханнями жителів регіону надається адресно, є кроком до загального підвищення якості життя на Дніпропетровщині. Кожна людина, яка звертається за допомогою до влади, має бути почута»,- зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Александр  (17.09.13 22:26): Уважаемый Дмитрий Колесников ! Прошу Вас как Главу Днепропетровской облгосадминистра-ции принять соответствующие меры в беспрепятственном получении субсидии, мое обращение связано с постоянными препятствиями в получении субсидии с 2011года, даже в 2013 году мне было отказано при условии что документы нужные для получения субсидии собирал соцработник и который сдал документы на субсидию всех в своём районе кроме моих. Препятствия в получении субсидии постоянно творит начальник отдела субсидии в Ц. Городском райисполкоме Кривого Рога Лопуховою С. Р. и покуда она будет занимать занимаемую должность я не смогу беспрепятственно получать субсидию, чем подтверждается постоянное обращение к Салтовской И. П.
Так – же мне отказано ;
1. в помещение (сарай) для хранения угля и дров или участок для постройки помещения (сарай) по ул. Валявко возле дома № 4 .
2. принятия заявления в получении материальной помощи как малообеспеченным, инвалидом детства 2 группы, оказавшихся в скрутном п
Відповісти | З цитатою
leod  (05.02.13 16:54): "Участница блокады Ленинграда"... я рыдаю. Все "участники" блокады были немцами. финнами и другими союзниками Германии. А тётенька - просто Житель Блокадного Ленинграда. Литераторы, блин. Відповісти | З цитатою
Федя  (05.02.13 13:21): Дмитрий Колесников работает у нас добрым дядей, а хотелось бы иметь хозяйственника... Відповісти | З цитатою
:-)  (05.02.13 12:18): Маньяк опрыскал деньги ядом и пожертвовал их детскому дому. Погибло двадцать депутатов, два мэра и один министр. Дети не пострадали. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (16)

•  Таємниці Дніпра: «Будинок спеціалістів» або «Сачок» (8)

•  У Дніпрі за тиждень накладено понад 2300 штрафів за порушення правил паркування (7)

•  Головний тренер «Дніпра-1» Юрій Максимов: 70% хлопців домовились з іншими командами (6)

•  Смертельна ДТП у Дніпрі: на Набережній Перемоги Geely врізалася в бетонний стовп (з'явилося відео моменту) (6)

•  На цьому тижні було видано 10-тисячний іпотечний кредит єОселя: чи актуально це для Дніпра (6)

•  Стеллу «Дніпро» знесуть, проте нову встановлювати не будуть. Чому? (5)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  Сімейний лікар має до 2000 пацієнтів: ситуація на Дніпропетровщині (5)

•  Стихійна торгівля у невстановлених місцях заборонена. У Дніпрі проводять рейди (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті