Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
08:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Проведена робоча нарада на об`єкті будівництва єдиної диспетчерської

|«« «« »» »»|

Губернатор Дніпропетровщини Дмитро Колєсніков провів робочу нараду на об'єкті будівництва єдиної регіональної диспетчерської.

Єдина регіональна диспетчерська будується на базі Дніпропетровського клінічного об'єднання швидкої допомоги у рамках національного проекту «Вчасна допомога». Після відкриття цього об'єкту, сюди надходитимуть виклики «швидкої» з усієї Дніпропетровщини. Відповідно, координація дій бригад швидкої меддопомоги в регіоні відбуватиметься без участі диспетчерів підстанцій та відділень «швидкої», як це було раніше.

Як доповіла губернатору директор департаменту охорони здоров'я Дніпропетровської облдержадміністрації Валентина Гінзбург, наразі виконано вже 30% будівельних робіт із реконструкції єдиної регіональної диспетчерської. Зокрема, укріплений фундамент двоповерхової будівлі, яка є основою для нової диспетчерської, виконано монтаж колон, установлені металеві ферми.

«Єдина регіональна диспетчерська є принципово важливим об'єктом для нашого регіону. Завдяки тому, що диспетчерська стане єдиним центром прийому викликів, суттєво скоротиться і час передачі викликів, і час доїзду автомобіля «швидкої» до пацієнтів. Саме це передбачено законом про екстрену медичну допомогу », - зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Даша  (15.02.13 12:49): Проекта «Своевременная помощь» и его развитие необходимо для нашего города и наших жителей и строительство единой региональной диспетчерской это первый шаг к осуществлению этого проекта. Відповісти | З цитатою
ZZZ  (14.02.13 09:58): Сто лет назад читала юмореску об открытии городского центра по открыванию консервных банок...Это из той же серии.
На кой оно нужно? Потратить миллионы чтоб оставить людей в регионе без копеечной зарплаты?
Відповісти | З цитатою
111111111  (14.02.13 08:25): Гинзбург ещё та лярва. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті