Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
16:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В Синельников особлива увага буде спрямована на модернізацію житлово-комунального господарства

|«« «« »» »»|

У 2013 році серед проектів розвитку міста Синельникове визначено реконструкцію доріг, очисних каналізаційних споруд, мереж водопостачання та створення навчально-виховних комплексів із групами дошкільної освіти.

Про це голова облдержадміністрації Дмитро Колєсніков повідомив під час робочого візиту до міста Синельникове, який пройшов у рамках визначення пріоритетів розвитку міст та районів Дніпропетровщини на 2013-й рік.

Під час робочої поїздки до м. Синельникове голова Дніпропетровської облдержадміністрації провів низку виїзних нарад.

Губернатор окреслив основні напрямки роботи щодо розбудови міста Синельникове. «У 2013 році особлива увага буде спрямована на модернізацію житлово-комунального господарства міста. Це дозволить системно та на багато років вперед забезпечити стабільну роботу об'єктів галузі. Це питання, які довго накопичувалися, і від їх вирішення залежить життєзабезпечення міста», - зазначив Дмитро Колєсніков.

Зокрема, для ремонту доріг м. Синельникове обласна влада спрямовує державну субвенцію в розмірі 844,8 тис грн.

Цього року буде завершена комплексна реконструкція однієї із центральних магістралей міста – вулиці Дзержинського , капітальний ремонт якої не проводився більше 20 років. Вона перебувала в аварійному стані, що погіршувало рух транспорту, створювало затори та призводило до аварійних ситуацій. Враховуючи те, що цією вулицею проходять всі автобусні маршрути міста, для синельниківців це стало справжньою проблемою. У 2012 році була завершена реконструкція першої черги. «Цього року реконструкція буде завершена повністю. Синельникове отримає після капітального ремонту нову якісну дорогу, що зробить зручним транспортне сполучення міста», - зазначив Дмитро Колєсніков.

Губернатор зазначив, що цього року також буде проведено ремонт 13 вулиць міста . Зокрема, поточний ремонт дорожнього покриття буде проведено на вулицях Говорова, Космічна, 40 років Жовтня, Кирпична, 50 років СРСР, Миру, Леніна, Енгельса, 8 Березня, 50 років Жовтня, Кремлівських курсантів, Маяковського та Дніпропетровськ-Мелітополь.

У 2013 році особлива увага буде приділена підвищенню якості водопостачання міста. Зокрема, буде продовжена комплексна реконструкція водопровідної системи м. Синельникове. Це дозволить забезпечити якісним та безперебійним водопостачанням 30-тисячне місто. Під час робочого візиту голова Дніпропетровської облдержадміністрації відкрив першу чергу водопровідної мережі.

Система, яка існувала у місті до цього, складалася з розгалужених ліній водопостачання, які мали тупикові ділянки. У разі аварійної ситуації, мережа водопроводу, розташована після аварійної ділянки, залишалася без води. Через це у місті, особливо влітку виникали перебої з водопостачанням.

Для надання стабільного водопостачання було вирішено з'єднати систему водопроводу міста у єдину (закільцьовану) мережу. Це дозволить зменшити втрати води та вирівняти тиск в мережах для забезпечення стабільним водопостачанням жителів міста.

У 2013 році буде проведена капітальна реконструкція очисних споруд каналізації м. Синельникове. Зокрема, буде проведено капітальний ремонт головної каналізаційної насосної станції та проведено капітальний ремонт напірного колектору. Це дозволить значно знизити скиди забруднених вод в акваторію Дніпра. На проведення реконструкції у 2013 році з обласного бюджету передбачено виділити 4,3 мільйона гривень.

Також під час робочого візиту до м. Синельникове губернатор ознайомився з роботою місцевої влади щодо підтримки вітчизняного виробника на заводі «Інтерфом-Дніпро», який виготовляє поролон для мебельних фабрик Київської, Дніпропетровської, Харківської, Запорізької та Донецької областей. Губернатор поставив завдання керівництву міста відпрацювати питання реалізації продукції заводу на підприємствах залізничного транспорту для оснащення пасажирських вагонів.

В рамках комплексної перевірки роботи дозвільних центрів в області , Дмитро Колєсніков провів нараду у дозвільному центрі м. Синельникове. За 2012 рік через Дозвільний центр м.Синельникове розглянуто 280 звернень, видано 263 дозвільних документа без порушень порядку та строку видачі, надано 116 консультацій, надано більше 3 тисяч адміністративних послуг.

З початку 2013 року зареєстровано 7 звернень, надано 3 консультації особисто суб'єктам господарювання, видано 15 документів дозвільного характеру без порушень строків розгляду та порядку видачі.

Місто Синельникове стало 11-ю територією, де у рамках визначення пріоритетів розвитку міст та районів Дніпропетровщини на 2013-й рік відбувся робочий візит губернатора Дмитра Колєснікова. Нагадаємо, за 1,5 місяця голова облдержадміністрації вже відвідав Дніпродзержинськ, Верхньодніпровськ, Павлоград, Нікополь, Царичанку, Межову, Магдалинівку, Кринички, Марганець та Васильківський район, детально знайомлячись з розвитком міст і районів області та реалізацією Комплексної стратегії розвитку «Регіон-лідер!».

Довідка:

У 2012 році за підтримки обласної влади у м. Синельникове відремонтовано більше 5 тис кв. м доріг, реконструйована загальноосвітня школа № 7, на базі якої створено навчально-виховний комплекс, проведено ремонт дитячих садків № 10 по вул. Миру, 25 та № 11 по вул. Ватутіна, 28, установлено системи доочищення питної води у 10 дитсадках.

Gorod.dp.ua на Facebook.


911  (20.02.13 13:38): Не забудьте про единственный в городе Дом культуры "Родина",который хотят закрыть из-за отсутствия финансирования! Відповісти | З цитатою
Даша  (20.02.13 10:24): А еще жуткий гнидник-ул.Тихая Відповісти | З цитатою
житель  (20.02.13 08:39): Не забудте про Синельниково2 убогое село Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті