Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
16:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Свято «Тарасова криниця» вiд колективу творчої молоді педагогічного коледжу ДНУ

Свято «Тарасова  криниця» вiд колективу творчої молоді педагогічного коледжу ДНУ
До Дня народження великого поета України Тараса Григоровича Шевченка у рамках засідання загальноуніверситетського клубу творчої молоді «Паростки» відбудеться свято-презентація колективу творчої молоді педагогічного коледжу ДНУ з програмою «Тарасова криниця».

Зустріч відкриє науковий керівник групи аналізу у сфері гуманітарної освіти та виховання молоді, завідувач кафедри української літератури, доцент Н.П. Олійник. Наталія Петрівна зосередить увагу на творчості поета, зазначивши, що вона є неоціненним скарбом української нації.

«Варто підкреслити, що у 2012 році в ДНУ імені Олеся Гончара розроблено план організаційно-виховних заходів до 200-ї річниці від Дня народження Т.Г. Шевченка, згідно з яким в університеті передбачена широкомасштабна культурно-просвітницька, конкурсна, виставкова робота з метою глибшого ознайомлення студентської молоді з творчістю всесвітньовідомого українського митця слова» – повідомить Наталія Петрівна.

Керівник клубу «Паростки» В.О. Архіреєва представить присутнім творчий колектив педагогічного коледжу ДНУ з програмою «Тарасова криниця», яка є джерелом виховання студентів коледжу; розповість про яскраву участь колективу у Всеукраїнському фестивалі художньої творчості «Тарасова криниці» серед студентів педагогічних ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації.

У своєму повідомленні директор коледжу І.Д. Василега ознайомить учасників зустрічі з творчими колективами, прокоментує відеоряд їх діяльності «Таланти наші від тебе, Тарасе!», презентує програму.

Для студентів та викладачів ДНУ з художніми номерами виступлять ансамблі, окремі вокалісти та студії коледжу.

Родзинкою презентації колективу творчої молоді педагогічного коледжу ДНУ будуть майстер-класи з петриківського розпису та косо плетіння.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ганна  (12.03.13 14:43): Чому, як щось хороше - так відразу в штики? Треба було прийти, подивитись, повчитись - і не мучились би в сумнівах))) Відповісти | З цитатою
Студент  (12.03.13 14:41): Може, з "вашої" Петриківки у педагогічному коледжі ніхто і не працює, але вчаться діти, що закінчили школу з петриківського розпису, є викладачі, що досконало володіють даною методикою. Ці люди можуть не тільки правильно і повноцінно, але і захопдююче представити даний вид мистецтва. Тож не сумінвайтесь - все було на високому рівні!!! Відповісти | З цитатою
ася  (04.03.13 20:07): Цікаво хто там вчить петриківському розпису? Ніхто з наших випускників коледжу та з нашої Петриківки там не працює. Може це і не петриківський розпис, а його компеляція? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті