Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
03:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У 2013 році збільшиться кількість кіосків для звернень до органів влади

У 2013 році збільшиться кількість кіосків для звернень до органів влади
У 2013 році в поштових відділеннях Дніпропетровщини буде встановлено ще 35 сенсорних кіосків, за допомогою яких можна звернутися до органів влади.

Наразі в органах влади функціонують 56 таких кіосків. Таким чином , вже цього року їх кількість становитиме 91. Про це повідомив г убернатор Дмитро Колєсніков.

«На Дніпропетровщині діє комплексна система роботи зі зверненнями громадян. Вона передбачає роботу «гарячої» телефонної ліні, інформаційно-ресурсного центру «Відкрита влада» та проведення особистих прийомів громадян. В рамках розвитку цієї системи в регіоні в центрах надання адміністративних послуг та в поштових відділеннях встановлюються сучасні сенсорні кіоски, в яких зібрана уся інформація про роботу органів влади і є можливість лишити своє звернення», - сказав Дмитро Колєсніков.

Наразі в містах та районах області функціонують 56 сенсорних кіосків, які розташовані в приміщеннях органів влади. Мешканці області завдяки зручному та зрозумілому інтерфейсу можуть не лише отримати вичерпну довідкову інформацію про роботу влади, надання адміністративних послуг, а й скористатися низкою інтерактивних функцій - відслідкувати стан розгляду своєї справи або оформити електронне звернення до керівництва органів влади.

Торік такою можливістю скористалися 60 тисяч осіб, що у 7 разів більше, ніж у 2011 році.

Також Дмитро Колєсніков поставив завдання перевірити регулярність та якість проведення особистих прийомів громадян керівниками міст та районів області.

«Всі ми розуміємо, що жителі в першу чергу звертаються до тих, хто вирішує їхні проблеми. З тих територій, де місцева влада працює ефективно, до обласної влади звертається менша кількість людей. Найближчим часом в містах та районах регіону буде проведена перевірка того, наскільки регулярно та якісно керівники територій виконують цю роботу», - сказав Дмитро Колєсніков.

Цього понеділка губернатор за графіком провів особистий прийом громадян. Зверталися громадяни і за вирішенням питань житлово-комунального господарства, земельних відносин, соціального захисту. Губернатор дав відповідні дорученням профільним управлінням щодо вирішення питань заявників.

Загалом протягом І кварталу 2013 року керівництвом облдержадміністрації проведено 58 особистих прийомів громадян (у тому числі 27 – виїзних). Розглянуто 450 звернень, що становить 21% від загальної кількості.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Український соціяліст  (04.04.13 15:17): З віртуального звернення і результати можуть бути тільки віртуальні. Чиновництво відгородилося від народу, особистого прийому по якійсь справі не достукатися. А коли навіть і попадеш то тільки до якогось дрібного урядовця, який сам нічого не вирішує по суті. І у суть скарги громадянина вникати не бажає і не може. Відповіді - майже завжди - пусті відписки. Чиновництво веде себе до народу як вороги. І солідарні між собою: що накосячив один чиновник інший виправляти не хоче, впирається кажучи на чорне біле. Це у чиновництва така клясова солідарність.
Агов, чиновнички, чи ви не відчуваєте що невдоволення народу м'яко кажучи є?
Мої особисті враження від спілкування з чиновництвом вкрай негативні. Нашим, чиновництвом, дніпропетровським. І чим він, чиновник менший за рангом, тим від до простих громадян садистичніший. Вдоволення відчувають. Ну ладно.
Відповісти | З цитатою
Копа  (04.04.13 15:02): Они че... идиоты?! Відповісти | З цитатою
Ту-ф-та  (03.04.13 07:47): Сделайте реальными и действенными обращения граждан по
обычному телефону, а так же через интернет.
Відповісти | З цитатою
Н-й  (02.04.13 20:36): «Все мы понимаем, что жители в первую очередь обращаются к тем, кто решает их проблемы.
Это понятно...А у кого денег нет?
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті