Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 24 травня 2024
01:37

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Євген Удод зустрівся з керівником проекту DESPRO в Україні

Євген Удод зустрівся з керівником проекту DESPRO в Україні
Голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод зустрівся з керівником проекту DESPRO в Україні Оксаною Гарнець.

- DESPRO – проект з підтримки децентралізації в Україні, мета якого – оптимізація системи управління та сприяння ефективному місцевому розвитку. Участь у цьому проекті створює новий імпульс для демократичних процесів у Дніпропетровському регіоні та підвищує ефективність надання послуг громадам, що сприяє розвитку місцевого самоврядування, - зазначає Євген Удод.

В ході наради обговорено участь Дніпропетровщини в наступній фазі проекту DESPRO та механізми взаємодії.

Євген Удод виказав зацікавленість Дніпропетровської області у реалізації проекту беззбиткового комунального підприємства водопостачання в одному з малих міст області. На нараді також обговорено перспективу реалізації на Дніпропетровщині проекту в сфері поводження з твердими побутовими відходами в рамках міжмуніципального співробітництва, що впроваджуватиметься на території Західного Донбасу.

Одним з основних завдань на шляху до побудови демократії є питання раціонального державного устрою, що зводиться до створення такої системи влади та управління, яка на вищому рівні забезпечуватиме основні права та свободи громадян.

Нагадаємо, що Президент України Віктор Янукович ініціював реформування системи органів місцевого самоврядування. За його словами, реформа має визначити напрямки та механізми формування ефективного місцевого самоврядування. Вона сприятиме максимальному забезпеченню надання якісних і доступних публічних послуг, зміцненню інститутів демократії, захисту інтересів громадян в усіх сферах життєдіяльності.

- Місцеве самоврядування – це реальний механізм вирішення широкого кола найбільш близьких населенню проблем та задоволення найбільш важливих потреб силами місцевих органів влади. Саме тому таким важливим для нас є досвід європейських країн у сфері ефективного управління, вивчення та поширення кращих практик місцевого самоврядування та налагодження взаємодії органів місцевого самоврядування, - зауважив Євген Удод. Ми зацікавлені у навчанні та підвищенні кваліфікації активістів територіальних громад – керівників партнерських громадських організацій та ініціативних груп зі створення обслуговуючих кооперативів. Існує необхідність впровадження кращих практик, реалізованих в рамках проекту DESPRO , та передача їх досвіду територіальним громадам Дніпропетровської області.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:



 


Павел  (17.04.13 10:45): DESPRO - проект по поддержке децентрализации в Украине, цель которого - оптимизация системы управления и содействие эффективному местному развитию

лолшто?
в чем смысл этого проекта?
Відповісти | З цитатою
Н-й  (16.04.13 22:05): А Удод вспотел!Слова учил всю ночь,графики рисовал,в глаза смотрел и делал многозначительные кивания...Какое гавно все это.. и мы за ЭТО платим из своих карманов!КТО ЭТО выбирал!Идиоты!Пора шевелить хоть пивом в желудке,но от удодов и ряжеННо-межигорских шапкокрадов пора избавляться! Відповісти | З цитатою
солид  (16.04.13 17:25): нужно в процессе реформирования убрать все районные советы и районные госадминистрации, оставить один совет в городе и один в области и все, а то только деньги наши тратят на всякую ерунду, которая никому из народа не нужна. Причем ничего и никого не спрашивают, нужен народу этот музей и ракеты возле обладминистрации, если зарплаты не платят, денег у людей нет, а Удод строит за миллионы музей, который на фиг никому не нужен. Відповісти | З цитатою
Алексей  (16.04.13 15:02): Удоду уже просто пора на повышение, где-то место ему подготовлено. А для этого нужно примелькаться среди народа - чтоб фэйс узнаваемым был. Вот и начали все чаще и чаще появляться на огороде подобные заметки. Відповісти | З цитатою
bay  (16.04.13 13:56): Интересно, а есть хоть один человек, кто верит написанному?
АУ?
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (15)

•  Хто цей чоловік, який бʼє жінок у центрі міста? (11)

•  Таємниці Дніпра: «Будинок спеціалістів» або «Сачок» (8)

•  У Дніпрі за тиждень накладено понад 2300 штрафів за порушення правил паркування (7)

•  Головний тренер «Дніпра-1» Юрій Максимов: 70% хлопців домовились з іншими командами (6)

•  На цьому тижні було видано 10-тисячний іпотечний кредит єОселя: чи актуально це для Дніпра (6)

•  Смертельна ДТП у Дніпрі: на Набережній Перемоги Geely врізалася в бетонний стовп (з'явилося відео моменту) (6)

•  З 1 липня у Дніпрі суттєво зростуть ціни на заправках (5)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  Українці стали вдвічі більше купувати вживані авто з США: топ моделей (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті