Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 07 червня 2024
15:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Євген Удод зустрівся з Послом Європейського Союзу в Україні Яном Томбінським

Євген Удод зустрівся з Послом Європейського Союзу в Україні Яном Томбінським
Голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод провів робочу зустріч з Послом Європейського Союзу в Україні Яном Томбінським.

В ході зустрічі було обговорено ряд важливих для Дніпропетровщини питань, що стосувалися залучення інвестицій, розвитку місцевого самоврядування на Дніпропетровщині та регіональної молодіжної політики.

Євген Удод розповів пану послу, про те, що серед областей України Дніпропетровський регіон стабільно знаходиться на першому місці по залученню іноземних інвестицій.

- На Дніпропетровську область припадає майже найбільший в Україні обсяг прямих іноземних інвестицій – 8,6 млрд. доларів. І за цим показником ми другі після Києва, - зазначив Євген Удод.

Крім того, Яна Томбінського зацікавив такий перспективний проект Дніпропетровщини, як «Доступне житло». Пан Посол зазначив, що використання енергозберігаючих технологій при побудові соціально житла є важливим кроком до ефективного використання енергії, що цілком відповідає європейським стандартам.

Проекти з енергозбереження та енергоефективності вже декілька років поспіль активно впроваджуються на Дніпропетровщині, за ініціативи та сприяння Євгена Удода. Це дозволяє мешканцям багатоквартирних будинків економити значні кошти при сплаті за енергоносії. Дніпропетровська обласна рада співфінансує проект «Доступне житло», в рамках якого, кожна багатоповерхівка будуватиметься з дотримання усіх стандартів енергозбереження.

Євген Удод та Ян Томбінський також спілкувалися на тему розвитку місцевого самоврядування та сприяння розвитку громад.

- Проектування процесів місцевого розвитку на, створення системи проектно-цільового фінансування місцевих громад та правильний розподіл залучених і бюджетних ресурсів – мета регіональної політики Дніпропетровщини, - сказав Євген Удод.

Завдяки проектному підходу для досягнення європейських стандартів місцевого розвитку у Дніпропетровській області було реалізовано понад 300 проектів загальною вартістю 5,7 мільйонів євро. Завдяки цим проектам було побудовано і реконструйовано 69 дитячих садів і шкіл, відновлено освітлення з використанням енергозберігаючих технологій в 10 населених пунктах, забезпечено водопостачання для 33 тис. чол. сільського населення. Крім того, всі сільські ради забезпечені комп'ютерною технікою і беруть участь у реалізації програми «Електронна Дніпропетровщина», завдяки якій, кожна районна та сільська рада має вільний доступ до інтернет-мережі та до електронної бази офіційних документів.

Пан Томбінський був приємно вражений потенціалом Дніпропетровської області та поділився своїми планами щодо співпраці з нашим регіоном. Зокрема, посол пропонує запровадити спільні проекти в галузі космічних технологій. Іншим важливим напрямком спільної роботи має стати розробка програми підтримки випускників вищих навчальних закладів Дніпропетровщини, щоб наша область стала для молодих спеціалістів регіоном можливостей та великих перспектив для самореалізації в професії.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:



 


Реабилитация  (08.06.13 17:15): И не стыдно еще в Днепр приезжать? Какие золотые горы обещаете. Вы сначала наведите порядок с арабо-неграми в своих странах, да не дайте распространения инцеста к нам. А вы же ставите это в основу взаимоотношений. Это нужно нам? И почему молчит церковь, которая вроде бы против "голубизны"? Відповісти | З цитатою
Чапай  (07.06.13 12:46): Господин Посол, ясновельможный вы наш! Проваливайте-ка в свою Гейропу к педерастам, трансвеститам и ювенальщикам, и не унижайте нашу землю своим присутствием. Собаки такие, у себя порядок навести не могут, а к другим приезжают, и строят из себя божественных посланцев. Прочь из Украины, Томбинский, вон! Відповісти | З цитатою
Охотница до..  (06.06.13 14:36): Ну, п ослов грех трогать за ПРичинные места. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Необхідний крок»: в Міненерго прокоментували підвищення тарифів на електроенергію (19)

•  «Не мали права»: у Дніпрі контролери електротранспорту оштрафували неповнолітню (16)

•  У Дніпрі триває суд над жертвою домашнього насильства (10)

•  Відео моменту: у Дніпрі на Набережній Перемоги зіткнулись Renault та Kawasaki, водійка двоколісного в лікарні (10)

•  Засмагають, займаються спортом та бавляться у воді: у Дніпрі на Монастирському острові панує літній настрій (9)

•  Нічна перлина: як виглядає Успенська площа у Дніпрі у вечірній час доби (8)

•  У Дніпрі викинули на смітник купу придатних до вживання сухпайків (7)

•  Лікарі розповіли, як мешканцям Дніпра убезпечити себе від сезонної алергії (6)

•  Селфі на залізниці призводять до загибелі підлітків (5)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на Новому мосту водій BMW зніс скутериста (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті