Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
17:00

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Служба порятунку повідомляе

Служба порятунку повідомляе
Довідка про основні надзвичайні події на території Дніпропетровської області за 14 червня 2013 року.

За цей час у Дніпропетровській області сталося 14 пожеж, п'ять з них у самому обласному центрі.

14 червня о 00:18 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення, що у Заводському районі міста Дніпродзержинськ на проспекті Аношкіна, водій автомобілю «Деу - Ланос», 1983 року народження, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з деревом. Оперативно прибулі на місце події співробітники служби цивільного захисту, за допомогою шанцевого інструменту та аварійно-рятувального обладнання врятували постраждалого водія та передали працівникам швидкої медичної допомоги для подальшої госпіталізації.

15 червня о 15:02 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення, що навпроти села Любимівка Дніпропетровського району, під час купання на надувному матраці у річці Дніпро, на відстані 200 метрів від берега, двоє дітей, 2005 та 2007 років народження, зникли під воду.

На місце події оперативно прибули рятувальники. Під час пошукових робіт врятовано батька однієї з дівчаток, 1979 року народження, який самостійно намагався врятувати дітей. Знесиленого постраждалого передали лікарям швидкої медичної допомоги.

Орієнтовно в 1,5 км від місця події, навпроти села Старі Кайдаки відпочиваючими було знайдено тіло дівчинки, 2007 року народження, піднято на берег та передано слідчо-оперативній групі РВ ГУ МВС в області.

16 червня о 12:00 рятувальниками ДСНС знайдено, піднято на поверхню та доставлено на берег тіло другої дівчинки, яке було передано до судово-медичної експертизи.

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області із залученням водолазної групи проводились пошукові роботи в акваторії та у вздовж берегової смуги річки Дніпро. Водолазами обстежено близько 0,42 км2 підводної частини, рятувальниками – 6 км2 водної поверхні та 7 км берегової смуги.

Всього для пошуково-рятувальних робіт залучено 49 чоловік особового складу та 7 одиниць рятувальної техніки.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті