Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
11:31

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Відкрито реконструйований спортзал у школі с. Грузьке

|«« «« »» »»|

Губернатор Дніпропетровщини Дмитро Колесніков у рамках робочого візиту до с. Грузьке відкрив після реконструкції спортивний зал у НВО «Грузька неповна середня загальноосвітня школа-сад».
Загалом, на реконструкцію з державного та обласного бюджету було виділено

783,121 тис грн.

Під час реконструкції у спортзалі було виконано демонтажні роботи, внутрішні оздоблювальні роботи, утеплення фасаду, заміна вікон, дверей на металопластикові, улаштування водовідведення, пожежної сигналізації, електроосвітлення, вентиляції. Було виконано заміну опалення приміщення, встановлено обладнання для спортивної зали, благоустрій прилеглої території.

«Розвиток спорту та популяризація здорового способу життя - це одне з пріоритетних завдань обласної влади. Впевнений, що саме у цьому залі мешканці села будуть з дитинства привчатися, що спорт і фізичне виховання - це невід'ємна частина їхнього життя. Можливо, саме в цьому залі будуть виховуватись майбутні олімпійські чемпіони. Але якщо навіть тут будуть виховуватись молоді люди, які уважно, шанобливо та відповідально ставитимуться до свого здоров'я – то це вже буде значною перемогою для всього регіону», - підкреслив керівник регіону Дмитро Колєсніков.

Реконструкція приміщення спортивної зали дасть можливість проводити спортивно-масові заходи та змагання міжшкільного та міжрайонного рівнів протягом цілого року. Залучивши до тренувань більшу кількість учнів та мешканців міста та району, буде створено комфортні умови щодо якісного фізичного виховання та покращення здоров'я дітей села Грузьке. Загалом у НВО навчаються 99 вихованців та викладають 17 вчителів.

На Дніпропетровщині розташовано понад 4 тисяч спортивних майданчиків, футбольних полів та тенісних кортів. Практично більше 70% з них знаходяться на територіях навчальних закладів. Тобто там, де значну частину часу проводить підростаюче покоління. За дорученням голови Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитра Колєснікова цього року на Дніпропетровщині буде встановлено ще близько 300 дитячих та спортивних майданчиків.

«Коли ми говоримо про здоровя майбутніх поколінь жителів області – ми не думаємо, скільки ми вже зробили. Ми думаємо, скільки ще потрібно зробити. Здоровя, гарна фізична форма – це можливість для кожного молодого жителя області. І ми повинні надати цю можливість у повному обсязі», - наголосив керівник регіону.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Кабыздох  (29.06.13 12:12): Вот так новость !
У редакторов и админов сайта мабудь тепловой удар ?
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті