Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
19:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У 2013 інвестиції Північного ГЗК в модернізацію виробництва складають 1,4 млрд гривень, — Олександр Вілкул

|«« «« »» »»|

Олександр Вілкул привiтав колектив ПАТ «Північний ГЗК» з Днем працівників металургійної та гірничодобувної промисловості.

«За шість місяців поточного року Північним ГЗК вироблено 7 млн. 472 тис. тонн залізорудного концентрату, що на 2,5% перевищує планові показники. Зростає видобуток і сирої руди - у першому півріччі в кар'єрах комбінату видобуто 16 млн. 441 тис. тонн, що становить 101,6% до минулорічного періоду», - сказав Віце-прем'єр-міністр в ході урочистостей на ПАТ «Північний ГЗК».

«Сума інвестицій в цьому році складає 1,4 млрд. грн. Такі кошти дають можливість реалізувати інноваційні проекти. Зокрема, завдяки вчасно проведеній модернізації та капітальним ремонтам випалювальних машин у цехах виробництва обкотишів, збільшилась продуктивність обладнання і зменшились питомі витрати енергоресурсів», - сказав Віце-прем'єр-міністр. Олександр Вілкул акцентував, що оновлення виробництва – це передусім мінімізація шкідливого впливу на довкілля.

«Північний ГЗК активний є активним учасником Регіональної програми з покращення екології Кривбасу на 2011-2022 роки», - додав він.

Олександр Вілкул наголосив, що із ростом виробництва, на Північному ГЗК створюються можливості для підвищення соціальних стандартів та комфорту працюючих на підприємстві.

В рамках Договору про соціальне партнерство підприємство приймає активну участь в реалізації проекту розвитку Кривого Рогу «Місто без околиць», ініційованого Олександром Вілкулом ще в 2004 році.

У поточному році завдяки комбінату буде проведено благоустрій вулиці 23 Лютого та зони відпочинку по вулиці Маршака.

У 2012 році Північний ГЗК реконструював парк імені Комсомолу України, а працівники підприємства щорічно оздоровлюються в здравницях України, відпочивають на базах відпочинку Азовського й Чорного морів.

Діти працівників комбінату відпочивають в Дитячих оздоровчих таборах «Приморський», «Альбатрос», розташованих на Арабатській стрілці. Кращі учні шкіл Тернівського району щорічно нагороджуються путівками в «Артек». Під час урочистостей Олександр Вілкул вручив почесне звання «Заслужений працівник промисловості України», медалі «За працю і звитягу», та Подяки Прем’єр-міністра України.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті