Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
11:47

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

2 вересня стартує голосування на конкурсі "Історія міста в родинних архівах"

2 вересня стартує голосування на конкурсі
2 вересня стартує голосування за фото, надіслані мешканцями міста на конкурс "Історія міста в родинних архівах". Про це повідомили в департаменті забезпечення діяльності міської ради – апараті Дніпропетровської міської ради.

Переглянути світлини та проголосувати за найкращі з них можна буде на сайті Вісника Дніпропетровської міської ради (www.visnyk.dmr.org.ua) та в соціальній мережі "Вконтакті" (www.vk.com/id219133063). Голосування триватиме до 8 вересня. Світлини, які наберуть найбільшу кількість голосів, будуть представлені у виставці, присвяченій Дню міста.

Фотоконкурс "Історія міста в родинних архівах" стартував 1 серпня. На сьогодні оргкомітет отримав від дніпропетровців понад 200 фотографій. Після ретельного відбору, найцікавіші з них були оприлюднені в мережі Інтернет. Тепер мешканці міста можуть переглянути близько 70 світлин "старого" Дніпропетровська, обрати найкращі та поділитися своїми спогадами на офіційній сторінці фотоконкурсу "ВКонтакте", зазначають у департаменті.

Завершиться конкурс виставкою напередодні Дня міста, на ній будуть представлені світлини, обрані містянами. Переможці фотоконкурсу отримають дипломи, їх роботи будуть розміщені на офіційному сайті міської ради у розділі "Дніпропетровськ – місто твоїх мрій". Окрім того фотографії переможців можуть бути використані для виготовлення презентаційної продукції Дніпропетровської міської ради, додають у департаменті.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте