Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 26 червня 2024
16:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На День міста у Дніпропетровську вперше відбудеться етнофестиваль «Українське місто»

На День міста у Дніпропетровську вперше відбудеться етнофестиваль «Українське місто»
14 вересня у День міста у Дніпропетровську вперше відбудеться етнофестиваль «Українське місто». Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради.

Фестиваль проходитиме на оглядовому майданчику центрального парку культури та відпочинку ім. Т.Г. Шевченка. Там мешканці та гості міста зможуть побачити роботи учасників ІІ міського Чемпіонату з карвінгу «Кубок Дніпра – 2013», виступи вокальних, хореографічних, фольклорних колективів міста, дитячих театрів моди, а також долучитися до акцій різних торгових марок.

На фестивалі можна буде взяти участь у майстер-класах, які проводитимуть вихованці центрів позашкільної роботи, викладачі та учні шкіл естетичного виховання міста, у конкурсах та вікторинах від партнерів заходу; познайомитися зі стендом «Петриківка єднає зі світом», який представлятиме Дніпропетровський обласний центр «зеленого туризму та ремесел Дніпропетровщини», а також з найяскравішими туристичними об’єктами Дніпропетровська. Також можна буде скуштувати страви сучасної та традиційної української кухні, долучитися до складання мапи України з кришок для консервування, придбати книжкову та сувенірну продукцію на виставці-ярмарку від майстрів з Миргорода, Полтави, Харкова, Львову, Чернівців, Тернополя, Дніпропетровська та області, зазначають в управлінні.

Ввечері відбудеться реконструкція подій картини Іллі Репіна «Запорожці пишуть листа турецькому султанові», церемонія нагородження переможців міського Чемпіонату з карвінгу «Кубок Дніпра – 2013», конкурси «Найкраща Панночка» та «Коронна страва». Після цього виступатимуть народні артисти України Тетяна та Андрій Бабичі, також на гостей свята чекає подарунок – виступ Національного заслуженого академічного українського народного хору України ім. Г.Г. Верьовки (м. Київ), додають в управлінні.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (18)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (11)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (10)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (9)

•  В Днепре на продажу выставили уникальный протезный завод (8)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (8)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  Вандали облюбували сквер Янгеля у Дніпрі (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті