Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 03 июля 2024
08:52

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 12 сентября

Криминальная сводка на 12 сентября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

12.08.2013 о 17.15 до Новомосковського міського відділу міліції звернулась жінка 1978 р.н., яка повідомила, що о 13.00 до приміщення кіоску зайшов невідомий, який під словесною погрозою, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, заволодів грошима 100 грн. За скоєння злочину встановлений та доставлений до міськвідділу непрацюючий чоловік 1971 р.н. Викрадені гроші вилучено. Слідчий відділ міськвідділу за вказаним фактом вніс вiдомостi до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч.1 ст.187 Кримінального кодексу України «Розбій». Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 3 до 7 років.

12.09.2013 о 20.50 до Нікопольського міського відділу міліції по телефону 102 звернувся чоловік 1968 р.н., який повідомив, що о 20.20 бiля магазину невiдомий заволодiв його велосипедом. За скоєння злочину «по гарячих слiдах» встановлений та доставлений до міськвідділу непрацюючий ранiше судимий чоловік 1979 р.н. Викрадене вилучено. Вирішується питання про внесення вiдомостей до ЄРДР та обрання зловмиснику запобіжного заходу.

12.09.2013 о 04.05 до Новомосковського міськвідділу міліції по телефону 102 звернулась жінка 1969 р.н., яка повідомила, що о 22.00 невiдомий вiдкрито з лавки заволодiв її сумкою з ланцюжком iз жовтого металу, косметичкою, блокнотом, гаманцем з грошима i 15 грн., банківськими картками, окулярами та паспортом на її iм'я та на iм'я її сина, двома мобiльними телефонами. За скоєння злочину встановлений та доставлений до міськвідділу непрацюючий чоловік 1982 р.н., у якого вилучено все викрадене, крiм ланцюжка iз жовтого металу. Слідчий відділ за вказаним фактом вніс вiдомостi до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

12.09.2013 о 19.40 до Тернівського райвідділу міліції звернувся пенсiонер 1955 р.н., який повідомив, що о 15.00 бiля цвинтаря невiдомий побив його руками по тулубу, після чого заволодiв мобiльним телефоном. За скоєння злочину встановлений та доставлений до райвідділу непрацючий ранiше судимий чоловік 1984 р.н. У нього вилучено викрадене. Вирішується питання про внесення вiдомостей до ЄРДР та обрання зловмиснику запобіжного заходу.

За фактом пограбування редактора вiддiлу однієх з криворізьких газет 1947 р.н., який мав мiсце 09.08.2013 у Центрально-Мiському районi м. Кривий Ріг, працiвники карного розшуку провели заходи, завдяки яким вдалося встановити непрацюючого, ранiше судимий чоловіка 1982 р.н. За скоєння аналогічного злочину нині чоловік утримується в сізо. Слідчий відділ райвідділу вніс вiдомостi до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

За грабiж жінки 1948 р.н., який мав мiсце 30.08.2013, встановлений непрацюючий ранiше судимий чоловік 1989 р.н. У нього вилучено викрадений ланцюжок. Слідчий відділ райвідділу вніс вiдомостi до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

##: МВД
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (56)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (18)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (10)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (9)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (7)

•  Світлофор не працював: у Дніпрі на Сонячній Набережній Toyota врізалась у Mercedes і той перекинувся (7)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)

•  На Дніпропетровщині двоє правоохоронців займалися поборами з водіїв на одному з блокпостів (5)

•  Дніпрянин придумав, як зробити безкоштовні акумулятори холоду, які «врятують» холодильник (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте